2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگین سم دارن

بله من خودم یا مامانم که خیس میکنیم بعد سه  چهار روز یه بوی بدی ازشون خارج میشه و رنگ آب بشدت تغییر میکنه چند بار باید آبش عوض شه.

یه سری موادی مثل کود و... روش اثر میکنه باید تمیز بشه البته 

با این وضعیت الان همه چیز رو باید خوب شست.🥲

بله من خودم یا مامانم که خیس میکنیم بعد سه چهار روز یه بوی بدی ازشون خارج میشه و رنگ آب بشدت تغییر ...

بببخشید می پرسم 

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله‌ بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحت یم 🥲 ُ

زنبزرگ

اینکه یهویی  مستقیم بهش بگی شاید یکم بهش بربخوره.

بهش غیر مستقیم اشاره کن و خودت رو بیشتر بهش نزدیک کن اما اگه دیدی جواب نمیده برو بهش بگو((ببخشید من خطایی کردم که باعث دلخوری تون شده چون حس میکنم یک مقدار با من متفاوت شدید،اگر اشتباه از من بوده عذر میخوام و لطفا خطام رو بهم بگید. ))

من با این جلمه کارم راه افتاده ایشالا برا تو هم اوکی شه🙃

اینکه یهویی مستقیم بهش بگی شاید یکم بهش بربخوره.بهش غیر مستقیم اشاره کن و خودت رو بیشتر بهش نزدیک ک ...

من واسه یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادم ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 من فقط قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی خیییلی ناراحت شدم 🥲 اما سکوت کردم 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

من واسه یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادم ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قب ...

احتمالا یکی رفته پشت سرت یه چیزی از طرف تو بهش گفته و اگر نه مگه طرف دیوونه است؟

شاید از این موودی هاست.

نمیدونم والا من که جای تو بهم برخورد براش بنویس اگر مشکلی پیش اومده بگید تا من اشتباهم رو جبران کنم اگرم دیدی دیگه جواب نداد بهش احترام زیادی نزار خودش متوجه میشه یه مدت باهاش حرف نزن و پیام نده

احتمالا یکی رفته پشت سرت یه چیزی از طرف تو بهش گفته و اگر نه مگه طرف دیوونه است؟شاید از این موودی ها ...

نمی دونم چش شد یهو

من به خدا کاریش نکردم 

ولي خیلی ناراحت شدم ازش دلم شکست🥲