2777
2789
عنوان

حرف نامزدم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 60 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به شما ازاری میرسونم مگه؟؟دخالت نکن شما

کامنتی که برای اسی گذاشتع بودم ریپلای کردی درحالی که هیچ ربطی به تو نداشت فضول خان

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

کدوم قسمتش رو پز برداشت کردی برام سواله!

شوخی کردم بابا منظورم همون رمانتیک بازی بود عین فیلم هندی تو رو در حال افتادن و ایشون رو در حال شیرجه زدن برای نجات تو تصور کردم😂😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

نه بابا این چه حرفیه چرا باید سر همچین حرفی یه نفر جدا بشه به نظرم خواسته یه جمله رمانتیک بگه بلد نب ...

اره بعضی از زیاد بلدنیستم رمانتیک بحرفن

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

والا اگه رمانتیک هم بود با اون جمله تر زد توش😂

پایدار باشید عزیزم😂♥️

کامنتی که برای اسی گذاشتع بودم ریپلای کردی درحالی که هیچ ربطی به تو نداشت فضول خان

یکی دیگه هم روت ریپ زدهااا فقط من نبودم 

یکی دیگه هم روت ریپ زدهااا فقط من نبودم

وای که چقدر علافی آخه شمار ریپلای های منم دستته😂😂

اره یعنی چی اصلا مرد نباید حرف بزنه فقط باید بگه چشمممم فقط تنها وظیفه اشون اینه که واسه ما خانوما ...

عا قربون دستت

والا خواهر تعریف از خود نباشه جعفراقای ما میگه تو فقط بگو چی دوس داری من برات بیارم بگو فقط کار چی داریم من انجام بدم بشین ور دل من خانومی کن😌🤭منم میگم اقایی بسه انقدمنو لوس نکن.میگه عب نداره خودم نازتومیکشم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بعدشم من دلم میخواد تک به تک ریپ بزنم

فقط یه سوال کردم ازتون میتونستی با ارامش جوابم بدی همین