وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عا قربون دستتوالا خواهر تعریف از خود نباشه جعفراقای ما میگه تو فقط بگو چی دوس داری من برات بیارم بگو ...
اکبر آقای ماهم تنها جایی که صداش بالا میره موقعیه که میاد بالا سر سینک و میبینه کلی ظرف نشسته اونجاست داد میزنه زن چرا نگفتی ظرف کثیف هست تا ظرف ها رو بشورم منم می گم نه آقا شما همینکه سایت بالا سر ماست کافیه خودم میشورم میگه نه تو دستات خراب میشه پس من اینجا چکارم
اکبر آقای ماهم تنها جایی که صداش بالا میره موقعیه که میاد بالا سر سینک و میبینه کلی ظرف نشسته اونجا ...
خداحفظشون کنه
ولی خواهر بیا بیشتر از این تو این مکان عمومی بازگو نکنیم چشم بد زیاده یهو خدایی نکرده زبونم لال یکی از پشت گوشی چشممون میزنه سیگنالش زارت میاد تو زندگیمون مستقیم.اخه میگن چشم اشعه داره
اون یعنی هنوز تا شهریور که عقد کنید، مسئولیتش رو داره، بعد عقد انگار دیگه راحتتره و وظیفهس. یعنی خیلی رک و معمولی حرف زده، نه معنی دیگهای. مردا معمولاً ساده و بدون کلیگویی حرف میزنن، نه همیشه با معنیهای عمیق.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!