2777
2789
عنوان

حرف نامزدم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 60 پست
فقط سوال اینه وقتی هنوز عقد نکردیم چجوری طلاق بگیرم😅

شوخی می کنم آخه هر تاپیکی رو که باز می کنی همه تنها راه حلشون طلاقه 

انشاالله که خوشبخت بشید و به پای هم پیر بشین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظر منم فقط طلاق یعنی چی این حرف مهریه نداشت آن رو هم تا آخر بگیر

واه بچس مگه به خاطر به حرف الکی جدابشه بعدشم هنوز عقدنکردن

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

خواهری دیدی این مردا چ پررو شدن؟ اون ریحونارو بده اینور من پاک کنم

اره یعنی چی اصلا مرد نباید حرف بزنه  فقط باید بگه چشمممم فقط تنها وظیفه اشون اینه که واسه ما خانوما خرج کنن ، درو واسمون باز کنند ببندند  تا کمر خم راست بشن اگه نشدن فقط طلااااق 

بیا عزیزم🌿🌿🌿🌿

به هرحال خواستن شوخی کنند تا در اون لحظه نترسید

ان شاالله خوشبخت بشید.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

به هرحال خواستن شوخی کنند تا در اون لحظه نترسیدان شاالله خوشبخت بشید.

من فک میکنم شوخی هم نبوده حتی بنده خدا میخواستن عاشقانه حرف بزنن خراب کردن 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

شوخیه دیگه؟؟

چقدر همه کامنتا رو جدی گرفتی و داری تک به تک ری اکت میدی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

من فک میکنم شوخی هم نبوده حتی بنده خدا میخواستن عاشقانه حرف بزنن خراب کردن

بله درسته

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.