2777
2789
عنوان

از چیه خانواده شوهر بدتون میاد

164 بازدید | 14 پست

من از همشون راضی هستم فقط از برادر شوهرم خوشم نمیاد چون خیلی حوس بازه جاریم تصادف کرد دکتر ها گفتن ممکنه فوت کنه حالش خوب نیست مدام به شوهرم میگفت فوت میکنه بنظرت تموم میکنه فکر نکنم زنده بمونه آخرش جاریم زنده موند برادر شوهرم تو اخم بود

همشون عالین جاریم فقط انرژی منفیه حسوده پرو خیلی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این کجاش هوس باز بودنه؟ حرکت دیگه ای ازش دیدی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

از همه چی و همشون 😂😂

ولی واقعن از خاهرشوهر آخری بدم میاد چون شوهرم براش ماشین خرید ماهی ۱۵ بهش میده جلو این خواهرش نباید با من حرف بزنه چون ناراحت میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اره خیانت می‌کنه هیز چند تا چیز دیگه

و جارو جان بی خیال و همچنان عاشقق؟؟! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

از همه چیزشون بدم میاد،از اینکه پیشش بشینی ادعا کنن همه چی تمام هستن ،از اینکه ایرادایی از بقیه بگیرن که خودشون صدبرابرشو دارن متنفرم.باهاشون قاطی نمیشم اعصابم خراب نشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

خوبن خداروشکر بدیشون اینه هنوز نیومدن واسه پسرشون خواستگاریم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بدم نمیاد حرص میخورم از نادانی مادرشوهر اینقدر فرق گذاشته بین دختر و‌پسر ک کلا پسراش با دخترا دشمنن رابطه بدی دارن پسرا با خونه پذری و خواهرا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا من کاری بهشون ندارم اصلا بخاطر اینکه حرف قایم میکنن و پنهان بازی در میارن درصورتی که اون حرفه هم مهم نیستااااا ولی پنهان کاری میکنن ...منم کاری بهشون ندارم اصلا خوش باشند 

و اینکه زورشون میگیره من برم خونه مادرم هووف اعصاب آدم خورد میکنن ....منم هیچ حرفی بهشون نمیزنم

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار