2777
2789
عنوان

بنظرتون این شخص دوسم داره

96 بازدید | 16 پست

فروشنده هستش و چند وقتی میرم مغازشون هی نگام میکنه و لبخند میزنه و بعد ی بار دوستش تا من رفتم اومد ازش تعریف کرد که تو خانوادت نمیزارن اینا بیای بیرون مگه بچه ای،زل زد بهم گفت اگه واسه کسی مهم باشی و دوستش داشته باشی پیگیرشی....نفهمیدم منظورشو!

چند روز بعد پشت مغازه بود رفتم ی چیزی بردارم سریع بلند شد خیلی خوب احوال پرسی کرد دیگه جمع نمیبست گفتم دیروز نبودی گفت نه همیشه هستم منم عجله داشتم خواستم برگردم حتی زیرلب خداحافظی گفتم ولی گفت نه کی نبودم دیروز؟من که همیشه هستم شاید رفتم غذا بخورم و منم خندیدم گفتم باشه یکم دیگه حرف زد داشتم میومدمم به شوخی گفتم هروز باید باشی و خندید گفت باشه اره حتما

منم دیگه اومدم بنظرتون خوشش ازم میاد؟میاد جلو؟کی برم ضایع نباشه ی حرکتی هم کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر نرو ضایع نباش 

منم دوستم دقیقا عین تو بود هی رفت و امد سبک بازی کرد پسره دید چقدر راحت بدست میاد دیگه تحویلش نگرفت هنه پسرا اولش اینطورین بدستت بیارن دیگه قبلی نیستی واسشون اگه ردشون کنی تو ذهنشون میمونی قدر نشناسن

اتفاقا منم باز یه فروشنده خرید میکردم ایام امتحانات دانشگاه بود یهو دیدمش نمیدونستم تو این دانشگاه ست چون ترم اول بودم منم خودمو زدم به اون راه امتحانمون با هم تموم کردیم هی نیومد دنبالم 🤭

دیگه هیچی چند روز بعدش با مامانم رفت مغازش اصلا نگاشم نکردم 

نه قراره تا هفته بعدی نرم😂

اگه رفتی حداقل سنگین رفتار کن تو چشماش خیلی نگاه نکن سریع سریع حرف نزن عجله نداشته باش سنگین کارتو بکن قبلش پول نقد ببر که بگه نه ما ازشما پول نمیگیریم پول نقد بزاری اره عزیزم زرنگ باش