2777
2789
عنوان

خیلی حال دلم بده میشه بیاید 😔😢

79 بازدید | 5 پست

من خیلی وسواس فکری و عملی گرفتم یه مدت خوب میشه دوباره میاد سراغم 

الان مدتیه که دیگه نه ب خودم میرسم نه حوصله و توانی دارم هم از لحاظ ذهنی درگیرم هم وسواس عملی احساس میکنم این موضوع رو زندگیم تاثیر گذاشته اخه من همیشه ب خودم میرسیدم حالا دیگه حتی بیرون رفتن هم ارایش نمیکنم احساس میکنم شوهرمم دیگه داره افسرده میشه از دستم 

یه مدت هی پشت هم تبخال میزد لبم الان دارم پشت هم قرص میخورم که درمان بشه تبخال که میزدم از ترس پخش نشدنش ارایش نمیکردم الان هنوز نسبت بهش وسواس دارم

و اینکه یه هفته پیش بود من پریود که بودم شوهرم گفت که قسمت پایین تنه اون ناحیه بیضه هاش پوست پوست شده و خشک شده و یکمی خارش داشت بعد من الان بعده یه هفته ازش پرسیدم خوب شد گفت اره رفع شد هرچی گفتم برو دکتر گفت دیگه خوب شده 

ولی من چون وسواس فکری دارم همش میترسم که نکنه یه بیماری بهم از طریق رابطه انتقال پیدا کنه اصن همش از رابطه فراری ام همش میگم نکنه چیز بدی باشه واقعا داغونم شوهرمم دیگه داره دلسرد میشه میدونم از رفتارم میفهمه 

دوس دارم برم مشاوره ولی هی پشت گوش میندازم ولی واقعا نیاز دارم .

اما الان چون حالم خیلی داغونه اگه میشه باهام خواهرانه حرف بزنید یکم اروم بگیرم😔😔😔

صبحا ارده شیره بخورید

غذای سرد(طبع سرد) کمتر بخورید

بعد یه مدت خوب میشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بخاطر تبخال که میزنم گفتن چیز گرمی نخور والا نمیدونم چکار کنم دیگه

تبخال از گرمی شدیده

مثل فلفل و نمک زیادی

اما ارده شیره لطیفه

زعفران لطیفه

سکنجبین لطیفه

و..

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.