2777
2789
عنوان

خانومای متاهل نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست
هیچوقت تنها ظرف نشور از کسی کمک بگیر

همیشه اگه کسی باشه میاد کمکم

امشبم گفتم حتما یکیشون میاد

از اون مجرده که توقع نداشتم میدونستم نمیاد پیش من

خود میزبان هم بنده خدا کار داشت نتونست بیاد

تعجب کردم مامانشم خودشو مشغول کاری کرد بعدشم گرفت نشست

به نظرم محلش نده میخواد جلب توجه کنه یا حرصت در بیاره تو اصلا انگار نیست مثل خودش رفتار کن

رفتارم کلا باهاش همینجوریه

فقط از حرکت امشبش حرصم گرفت که داد میزد بده اون ظرفا رو هم بشوره

داشتم میترکیدم که دهن به دهن نشم باهاش

میخاستم جوابشو بدم بگم بلند شو خودت بشور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بهتون سلام نمیده شوهرتون واکنشش چیه تاحالا بهش تذکر داده؟

اره شوهرم یکی دو بار با خودش دعوا کرده

چند بار با پدر و مادرش

منتها باباش میگه این مشکل داره اعصابش نمیکشه!

ما هم دیگه بیخیالش شدیم

منتها خوب بالاخره هرجای میریم مهمونی هست دیگه

احتمالا خواهر شوهرت خیلی تو نی نی سایت آموزش دیده🤣🤣🤣

دقیقا اینجا بعضیا یه مشاوره هایی میدن از صدتا خونه خراب کن بدتر

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

وقتی بهتون سلام نمیده شوهرتون واکنشش چیه تاحالا بهش تذکر داده؟

سلام عزیزم

گفتین وکیل هستین میدونم نباید اینجا پیام بدم ولی خب ب عنوان ی کسی ک قراره این شغل رو انتخاب کنه ب راهنماییتاتون احتیاج دارم

من کلاس یازدهمم خواستم ببینم واقعا رشته حقوق اونقدری ک میگن خوب هست

فن بیان و... هم دارم

لطفا از تجربیاتتون بهم بگید

سلام عزیزمگفتین وکیل هستین میدونم نباید اینجا پیام بدم ولی خب ب عنوان ی کسی ک قراره این شغل رو انتخا ...

سلام عزیزم تاپیک اخرتون جواب پیامتون رو میدم که مزاحم تاپیک استارتر نشم 🌷

در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ول کن بعضیا روانینخواهرشوهرمنم کلا با من بده همه هم میدونن۱۳ سال از من بزرگتره یه عقده ایه روانیه

این که واقعا روانیه

جالبه خانواده منو شاید سالی یه بار هم نبینه ولی حتی با اونا هم سلام علیک نمیکنه!!! هفته پیش خانوادم پیشم بودن مادرشوهرم گفت خونه اونا هم برن، وقتی رفتیم خانوم رفت چپید توی اتاق اصلا بیرون نیومد پیش خانوادم!

من فقط منتظرم یه روزی برسه این بخواد عروسی کنه

اونوقته که نوبت منه

که تمام این سال ها رو چنان براش جبران کنما

اره شوهرم یکی دو بار با خودش دعوا کردهچند بار با پدر و مادرشمنتها باباش میگه این مشکل داره اعصابش نم ...

حرکت امشبت خوب بود به نظرم یعنی حرفای شما برام مهم نیست. اونم ولش کنید هرچی نسبت بهش بی اهمیت تر باشی بهتره  

در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

وای اصلا ولش کنن ینفر چقدر می‌تونه نمک نشناس باشه بیاد خونه تو ی تشکر خشک و خالی هم نمیکنه مغزم سوت ...

تا پارسال اصلا پاشو نمیذاشت اینجا که

ولی خیر سرش باباش خواسته قضیه رو درست کنه مثل اینکه به زور میارش خونه ما

دفعه اول معلوم بود کاملا زوری اومده

ولی دو دفعه اخیر قشنگ معلومه قصدش اذیت کردنه

میاد میخوره با بقیه میگه میخنده بدون سلام و خداحافظی میره

با شما حرف نمیزنه بعد میاد خونتون خوبه والا رو نیس ک سنگ پای قزوینه

تا پارسال نمیومد

ولی روز به روز بدتر میشه مخصوصا این اواخر

فکر کنم باباش دفعه اول به زور آوردش از قیافش معلوم بود

ولی الان انگار به قصد اذیت کردن من میاد

میاد قشنگ همه چیز کوفت میکنه بدون سلام و خداحافظ یا تشکر بلند میشه میره!

بعد قشنگ معلومه برای اینکه حرص منو دربیاره خونه خواهراش چنان کار میکنه ها! ادمی که وقتی خودش خونه تنها باشه یه غذا نمیتونه برای خودش گرم کنه!!!

منم قشنگ نگه داشتم برای آینده

بالاخره برای این خانم خواستگار میاد دیگه

اونموقع ببینم چی میخاد بگه که چرا داداش و زنداداشم نیستن!

یا پس فردا بره سر خونه خودش وقتی ببینه محل سگ بهش نمیدیم نه میریم نه میایم یاد این روزاش میفته دیگه

تا پارسال اصلا پاشو نمیذاشت اینجا کهولی خیر سرش باباش خواسته قضیه رو درست کنه مثل اینکه به زور میارش ...

بعضیا کلا روانی شدن آخه مگه میشه آدم اینقدر بی فهم و شعور باشه که ی سلام هم نده 

اینا همه به آداب و احترام و شعور و فرهنگ خواهر شوهرته که معلومه خیلی آدم مزخرفیه

بیچاره اون خانواده ای که این بخواد عروسشون بشه یروزی 

ما هم خودمون نوجوون بودیم والا از این کارا نمی‌کردیم خیلیا فک میکنن با بی توجهی به بقیه خودشونو میبرن بالا و مغرور به نظر میان ولی اصلا اینجوری نیست 

بعضیا کلا روانی شدن آخه مگه میشه آدم اینقدر بی فهم و شعور باشه که ی سلام هم نده اینا همه به آداب و ا ...

دقیقا منم دلم به حال شوهر آیندش میسوزه

هرچند فکر کردی آدم خوب میاد سراغ کسی که نه درس خونده نه سرکار میره نه کار خونه بلده؟

اره والا منم وقتی برادرم زن گرفت هم مجرد بودم هم همسن این تقریبا

ولی ابدا به زنداداشم به چشم بد نگاه نکردم

اوایل یکم یه جوری بودم ولی همیشه خودم حواسم بود اگه از چیزی ناراحتم شدم بریزم توی خودم ولی رابطه اونا رو بهم نریزم

ان شاءالله روزای تلافی کردن ما هم میرسه

تا پارسال نمیومدولی روز به روز بدتر میشه مخصوصا این اواخرفکر کنم باباش دفعه اول به زور آوردش از قیاف ...

آدم خیلی باید بیشعور و عقده ای باشه بره خونه طرف ن سلام بده ن تشکر کنه

اسی عزیزم ب دلت نگیر بچگی باید گاو میشده اشتباهی آدم شده

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️