2777
2789
عنوان

سیاست زنانه یا حماقت زنانه

148 بازدید | 9 پست

۵ تا جاری هستیم همه جاری ها از دخالت های مادرشوهرم گریه میکنن و به خونش تشنن 

منم خیلی اذیت کرده ولی من میزارم ب حساب خامی و رفتارهای بچگانه ش واسه همین ذره ای کینه ندارم 

تازگی‌ها تصمیم گرفتم اصلا از بدی های مادرشوهر پیش،شوهرم نگم وحتی تو صحبتام نمیگم مامانت میگم مامان 

الان شوهرم سفره مادرشوهر فضولم گوشیه منو گرفته به زنگ با لحن طلبکارانه که چرا پسرم جواب نمیده کجاست و ... یجوری هم صداشو آشفته کرده بود انگار اتفاق بدی افتاده 

گفتم سفره و آنتن نداره 

بعد به شوهرم تو واتساپ گفتم به مامان زنگ بزن نگران بود 

ترسیدم به شوهرم بگه به خانمت زنگ زدم و نگران بودم و  پرش کنه 

شوهرمم پرو شد گفت خودت زنگ بزن بگو من دسترسی ندارم به سیمکارت خارجی نتم ندارم چند دیقه به وای فای متصل شدم

به نظرتون اشتباه کردم گفتم ؟ نباید مادرشو یادآوری میکردم ؟ چون از تلفن های وقت و بی وقت و طولانی مادرش به شوهرم و مزاحمت هاش خیلی آسیب دیدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خبره پنج تا

خدای مادرشوهرت خسته است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه لحاظ ؟من فقط هدفم اینکه به شوهر نشون بدم بدجنس نیستم اینطوری به هدفم میرسم ؟

گلم کلا نیازی نیست به شوهرت هیچیو نشون بدی

رک بگم

ننش زنگ زد گفت چرا نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم

بهش خبر دادی ک مادرت نگرانه

تمام

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از چه لحاظ ؟من فقط هدفم اینکه به شوهر نشون بدم بدجنس نیستم اینطوری به هدفم میرسم ؟

اگر ظاهر رو درست کنید، ممکنه همسرتون متوجه بشه

مراقب باشید زیاده روی نکنید که نتیجه عکس داشته باشه

گلم کلا نیازی نیست به شوهرت هیچیو نشون بدیرک بگمننش زنگ زد گفت چرا نمیتونم بهش دسترسی داشته باشمبهش ...

از اینکه سفرشو به مادرش خبر نداده خوشحالم 

قبلا جیک و پوک زندگیم کف دست مادرشوهرم بود 

نمیخوام خودم کاری کنم دوباره همه چیو به مادرش،گزارش بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر ظاهر رو درست کنید، ممکنه همسرتون متوجه بشه. مراقب باشید زیاده روی نکنید که نتیجه عکس داشته باشه

از همین میترسم انقدر خوشحال شدم سفرشو به مادرش نگفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40