2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که هرچی ژن بد بوده برا ساخت من دست ب دست هم دادن ژن چاقی تیرویید سرطان سینه  ریزش مو 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام برابری 😂 این اسکلا هیچوقت با زن برابر نیستن.ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. پسرو ک زرت و زرت درخواست میدی میخای با من باشی؟ موفق باشی

بیشتر ببینید
جی جی حدید و میگم

فقط منم ک ازش خوشم نمیاد؟ 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام برابری 😂 این اسکلا هیچوقت با زن برابر نیستن.ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. پسرو ک زرت و زرت درخواست میدی میخای با من باشی؟ موفق باشی

بیشتر ببینید
عزیزم برات سلامتی و آرزو دارمبه نیت سلامتیت صلوات میفرستم🤲

ممنونم عزیزم

بیشتر ببینید

داداش منم ژن خوبه عاشق سرخ کردنی و فست فودو..

فقط شیرینی نمیخوره ..

شوهرم کمتر از داداشم میخوره کمتر از یک بشقاب ولی چاقه برعکس شیرینی و نبات دوبرابر داداشم میخوره

باید شیرینی کمتر بخوری یا نخوری تا چاق نشی