یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منی که هرچی ژن بد بوده برا ساخت من دست ب دست هم دادن ژن چاقی تیرویید سرطان سینه ریزش مو
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام برابری 😂 این اسکلا هیچوقت با زن برابر نیستن.ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. پسرو ک زرت و زرت درخواست میدی میخای با من باشی؟ موفق باشی
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام برابری 😂 این اسکلا هیچوقت با زن برابر نیستن.ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. پسرو ک زرت و زرت درخواست میدی میخای با من باشی؟ موفق باشی
عزیزم برات سلامتی و آرزو دارمبه نیت سلامتیت صلوات میفرستم🤲
ممنونم عزیزم