2777
2789

همونم که گفتم پدرشوهرم به خاطر طلاهام قرار تامین زده و جلو حسابامو بسته.

شوهرم‌اومد سراغم گفت باید بریم خونه بابام اینا حالش زیاد خوب نبود ترسیدم داد و هوار کنه به حرفش گوش دادم.تو‌راهم کلی خط و نشون‌کشید که اونجا رسیدیم اصلا حرفی نمیزنی به روشون هم نمیاری عادی رفتار میکنی.من و‌آورد اینجا خونه پدرشوهرم منم چیزی نگفتم و اونا هم حرفی نزدن.البته کلا زیاد با هم حرفی نمیرنیم

ولی اومدم با لباس بیرونی نشستم و از جامم تکون‌نخوردم یکم شام‌خوردم و بعدم نشستم یه گوشه ای. شوهرمم گرفته‌خوابیده 

برادرشوهرم هم‌که کلی پشت سرم حرف زده و اذیتم کرده اینجاس شوهرم اشاره کرد باهاش احوال پرسی کنم 

طلاهامو در اوردم گذاشتم خونه بابام. مادرشوهرم پرسید طلاهات کو گفتم این چند شب هیئت میرفتم درشون اوردم.اونم گفت خوب کاری کردی بارشون بزارم صندوق بانک جاشون امن باشه.گفتم اونجا هم امنه

حالم بده واقعا فکر کن چند روز پیش شکایت زدن ازم بعد الان اومدم نشستم پیششون.نمیدمونم قصدشون چیه اصلا.الان ساکت نشستن و هیچی نمیگن 

مربی بدنسازی و پیلاتس

خانواده و خود همسرت بشدت مشکوکن

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه طلاهاتو پدرشوهرت خریده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مشکلت با شوهرت چیه؟؟

هیچی والا چند روزه اونا قاطی کردن و دارن اذیت میکنن 

کلا آدم خودشیفته ای هست اما داشتم زندگیمو میکردم گاهی هم اختلافاتی داشتیم 

مربی بدنسازی و پیلاتس

یا خیلیییی ساده ای یا خودت زدی به اون راه با توجه به تاپیکات

خودت مگه چلاقی یا دستت و پا نداری یا عقل و هوش نداری؟؟

بزو طلاهات خودت بزار بانک بیا رسیدش نشونشون بده بگو اگه دردتون بانک گذاشتنه خودم گداشتم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
یا خیلیییی ساده ای یا خودت زدی به اون راه با توجه به تاپیکاتخودت مگه چلاقی یا دستت و پا نداری یا عقل ...

اصلا دوست ندارم بانک‌بزارم اونطوری خیالت راحت نیست 

مربی بدنسازی و پیلاتس

طلا مگ مال پدرشوهرته

فاکتور به نامشه 

وگرنه هدیه سر عقد و روز زن و شب چله و عید و پولی که سر عقد جمع شده و این چیزا

بیشترشو شوهرم بهم‌هدیه داده

مربی بدنسازی و پیلاتس

فاکتور به نامشه وگرنه هدیه سر عقد و روز زن و شب چله و عید و پولی که سر عقد جمع شده و این چیزابیشترشو ...

اسی بفروششون و باهاشون دوباره طلا بگیر

خدایا♥خودت عاقبت به خیرمون کن همون جوری که خودت دوست داری فقط تو راضی باشی🌹🥰