2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 63 پست
الان همه یه چیزی میگن اگه پشتوانه داری و اگه واقعا به این نتیجه رسیدی جدا شی تا سنت کمه میشه ولی بعد ...

واقعا دلم میخواد طلاق بگیرم چند بار کتکم زده بعدم گفته وسایلات جم کن برو 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دیگه چیکار میشه کرد.. ازدواج کردی دیگه.. طلاق بگیری هم اواره میشی

خودتو بزن بیخیالی و بگذر

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

باهاش ی عالمه حرف میزنم بخدا نمی‌فهمه با عصبانیت حرف زدم با محبت حرف زدم حالیش نمیشه

آقای فاطمی نیا میگفت یه زن و شوهری اومدن پیش من که هر روز تا ساعت سه نصف شب با هم دعوا میکردن. آقا بهشون یه نکته گفته بود، اونام گیراییشون بالا بود. رفتن دیگه اصلا دعوا نکردن. 

اینجوری با خودت فکر کن که اونم انسانه و خطا کرده. واقعیتش هم اینه. هیچ کس کامل نیست. من عاشق بچه هام ...

جدی ازش متنفرم حتی وقتی باهام خوبه بهم محبت می‌کنه

چندشم میشه 

آخه آدمی که دوست داشته باشه ی بار اشتباه می‌کنه نه همش این تاحالا منو زیاد زده 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
خب عزیزم مشکلی داره باهات؟یا از اول همینجوری بود

از اول همینطوری بود فکر میکردم درست میشه دو ساله ازدواج کردم همش ناراحت بودم از دستش

حالا دیگه چیکار میشه کرد.. ازدواج کردی دیگه.. طلاق بگیری هم اواره میشیخودتو بزن بیخیالی و بگذر

🥲🥲

نگو دختر. انسانه و خطا کرده. من خودمم زیاد خطا کردم.

خطا رو آدم تکرار نمیکنه

خیلی بهش وابسته نباش محلش نکن باورکن خوب میشه شوهرمنم همین بود هرروز انقد چکش میکردیم کجا میرهدباکیه یا بد رفتار میکرد محل نمیداد همش میگفتم چرا بامن اینجور میکنی نکن اینجوری و اینا فلان 

ولی ازوقتی میبینه من زیذد محلش نمیدم به خودش اومده فک میکرد من گدای توجه و محبت اونم قوی باش و دیگه جلوش گریه نکن فک میکنن دیگ کی هستن

میتونه بمونه و درست کنه.

چجوری درست کنم؟

نگران نکن خودتو درست میشه این روزا هم میگذره جفتتون بچه هستید طبیعیه که بچه بازی در بیارید فقط به زمان نیاز دارید همو درک کنید سریع به طلاق فکر نکنید تو جامعه کثیف ما طلاق خیلی سخته 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁