2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 63 پست
خیلی بهش وابسته نباش محلش نکن باورکن خوب میشه شوهرمنم همین بود هرروز انقد چکش میکردیم کجا میرهدباکیه ...

دقیقا قبول دارم دیشب می‌خواستیم بخوابیم بعد گفت اینجا سردمه میرم جدا میخوابم گفتم برو نرفت چون منتظر بود بگم نرو بمون توروخدا 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
خطا رو آدم تکرار نمیکنه

میکنه. همین جا بپرس. یکیش من، من خودم بارها تکرار کردم.

حالا زیاد هم به این مسئله فکر نکن. به این فکر کن چطوری با تدبیرت درست کنی. میتونی مطمئنم فقط باید بخوای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه بمونه و درست کنه.

مردی که ذاتش بده بعید میدونم درست بشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

میکنه. همین جا بپرس. یکیش من، من خودم بارها تکرار کردم.حالا زیاد هم به این مسئله فکر نکن. به این فکر ...

چجوری خب اینقدر تلاش کردم درست کنم دیگ خسته شدم 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
دقیقا قبول دارم دیشب می‌خواستیم بخوابیم بعد گفت اینجا سردمه میرم جدا میخوابم گفتم برو نرفت چون منتظر ...

افرین دقیقا خوب منظورمو فهمیدی 

همیشه مردا باید نازکش زن باشن مگه درصورتی که مایه کاربدی کرده باشیم که بخوایم معذرت خواهی کنیم 

البته بامرور زمان قلق شوهرت دستت میاد 

مردی که ذاتش بده بعید میدونم درست بشه

دقیقا 

ذاتش بد نیست. خطا کرده. آدما عوض میشن.

ان شا الله‌ 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

فقط دوباره بچه دار نشو

پول پس انداز کن مخفیانه

اصلا و ابدا بچه دار نشو فعلا

تونستی هم سرکار برو 

یا خورد خورد طلای دست دوم بگیر جمع کن

واقعا دلم میخواد طلاق بگیرم چند بار کتکم زده بعدم گفته وسایلات جم کن برو

اقای فاطمی نیا به اون زن و شوهر گفت الاحتمال قبرالعیوب.

برو یه جست و جو کن یه ویدئوی دو دقیقه ای هست. جست و جو بزن الاحتمال قبرالعیوب آقای فاطمی نیا. گیراییت رو بالا ببر. ببین چطور توضیح میده. عمل کن.