2777
2789
عنوان

شوهر سرد

710 بازدید | 63 پست

بچه ها من 18 سالمه دور از پدر مادرمم تنهایی بچه‌داری میکنم 

دیروز از نظر روحی ریختم بهم یهو گریم گرفت شوهرم دید حالم بده گفت چته گفتم خسته شدم برگشته میگه به درک 

بنظرتون این اصلا منو دوست داره؟

الانم به جا اینکه امروز تعطیلیه منو ببره بیرون با رفیقاش رفته 

خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم دیگه خسته شدم 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

پشتوانه داری طلاق 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

مگ من چند سالمه که عمرم تباه ی آدم نفهم کنم

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پشتوانه داری طلاق

دارم ولی بچم چیکار کنم 

شوهرت چندسالشه شغلش چیه

23 ازاد

یعنی تو اینجور اخلاق بد شوهرتو تو دوران نامزدی ندیدی؟بعدشم وقتی شوهر کردی معنی نداره مرد با دوستاش تنهایی بره بیرون وااا چه چیزایی متاسفم برا همسرت زن به این خوبی 

۱۸ سالته؟؟؟؟؟ عزیزم تو اصلا بچه ایی هنوووووز وادفاک چتدنه تو این سن ببخشید ریدن براتون که ازدواج میک ...

این چه مدل حرف زدنه😐 تربیت نداری

بعدشم من خودم نخواستم ازدواج کنم

طلاق که پاک کردن صورت مسئله است و فکر کردن بهش انرژیت رو می گیره. توصیه میکنم جز در موارد خیلی خیلی بد  بهش حتی فکر نکنی.

برخلاف چیزی که معموله جنس زن از مرد قوی تره. تو با تدبیرت میتونی همسرت رو تو مشتت بگیری.

کاش دیرتر بچه دار میشدی

فک میکردم آدم شده می‌گفت بچه‌دار بشیم باهات کمک میکنم ولی الان تموم کارام خودم انجام میدم

یعنی تو اینجور اخلاق بد شوهرتو تو دوران نامزدی ندیدی؟بعدشم وقتی شوهر کردی معنی نداره مرد با دوستاش ت ...

عزیزم من نامزد نبودم زیادی تو ی هفته عقد و عروسی کردیم