2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این رفتارا قابل اصلاحه طلاق چیه اخه

خیلی سعی کردم با محبت اصلاح کنم ولی دو دقیقه خوبه باز بد میشه ازش میپرسم کجا میری سرم داد میزنه میگه نمیدونممم

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
درامدش خوبه مهریت چقدره

درآمدش بد نیس 

114 تا

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

اشتباهی که هیچ وقت راه برگشت نداده اینه که سریع عقدوعروسی و پدرمادرا اینکارو میکنن واقعا بهت اجهاف شده خیلییی بد دو نفر یکسال باید تو عقد باشند تا اخلاق همو بشناسند

بنطر من شوهر شما درک نداره بلید خیلی منطقی باهاش صبحت کنی شما نیاز به درک شدن داری

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
طلاق که پاک کردن صورت مسئله است و فکر کردن بهش انرژیت رو می گیره. توصیه میکنم جز در موارد خیلی خیلی ...

چجوری آخه ازش متنفرم ببخشید چند بارم دست روم بلند کرده و ی جایی که نیاز داشتم بهش نبوده 

بنظر شما من چجوری به همچین هیولای عشق بدم 

خیلی سعی کردم با محبت اصلاح کنم ولی دو دقیقه خوبه باز بد میشه ازش میپرسم کجا میری سرم داد میزنه میگه ...

سن دوتاتون کمه 

عجولانه تصمیم نگیر

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

حواست باشه فعلا از این ادم بی درک بچه دار نشی دیگه

حواسم هست 

اشتباهی که هیچ وقت راه برگشت نداده اینه که سریع عقدوعروسی و پدرمادرا اینکارو میکنن واقعا بهت اجهاف ش ...

دقیقا زندگیم تباه شده 

مال اینه هنوز سنش کمه بچس که اینطور گفته هنوز پخته نیست

کلا مدلشه حتی اگه سنش زیاد بشه تا وقتی این خوب بشه من پیر شدم

بنطر من شوهر شما درک نداره بلید خیلی منطقی باهاش صبحت کنی شما نیاز به درک شدن داری

باهاش ی عالمه حرف میزنم بخدا نمی‌فهمه با عصبانیت حرف زدم با محبت حرف زدم حالیش نمیشه 

چجوری آخه ازش متنفرم ببخشید چند بارم دست روم بلند کرده و ی جایی که نیاز داشتم بهش نبوده بنظر شما من ...

اینجوری با خودت فکر کن که اونم انسانه و خطا کرده. واقعیتش هم اینه. هیچ کس کامل نیست. من عاشق بچه هام هستم ولی یه بار خیلی عصبی شدم، متاسفانه زدم. میدونم اشتباه بزرگی کردم ولی حاضرم جونمم واسشون بدم.

نگو ازش متنفری، بگو از فلان رفتارش متنفری.