2777
2789
عنوان

خسته شدم واقعاااا دیگه بریدم

53 بازدید | 4 پست

۱ سال و نیمه عقدم قبلشم ۳ سال دوست بودیم دوسش دارم واقعا اونم همینطور

اما من دیگه خسته شدم دیگه نمیکشم بخاطر اینکه مستاجر نباشیم صبر کردم همه ی طلاهامو فروختم 

از اذیت خانواده ها از دخالتاشون از اینکه مامانش هرسری پرش میکنه میندازتش به جون من منم کاری از دستم برنمیاد چون پیشم نیست خسته شدمممم

گفتن تیرماه خونمونو میدن اما من دیگه نمیکشم از دست خانوادش و مامانش از اینکه خوبیامو نمیبینن حتی به طلاقم فکر میکنم

الان بازم با من سر ی چیز مسخره قهر کرده میدونم مامانش پشت سر من حرف میزنه اینم خب مامانشه دیگه تحت تاثیر اونه

اصلا میگم اونجارو بفروشیم بریم جای دیگه پیدا کنیم زودتر بریم

توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید برم سر خونه زندگیم 😔😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه شوهرت پشتت نیست بعدا مشکلات زیادی واست ایجاد میکنه

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

میفهممت ، منم خسته شدم از دخالتای خانوادم مادرم ، از اینکه همسرم پشتم نیست و بخاطر حرف اونا با من بحث و قهر میکنه ، تازه من ۶ ماهه عقد کردم ولی خیلی خستم و دلم میخواد بمیرم ، خیلی سخته بمونی وسط و از هر طرف بهت فشار بیارن اونی که باید پشتت باشه هم بهت پشت کنه