2789
عنوان

خیلی غمگینم😭😭😭

329 بازدید | 25 پست

دوس ندارم یه مادر روانی و افسرده بشم ولی زندگی اصلا باهام خوب تا نمیکنه حتی انقدر حقیر شدم که یه نفرو ندارم باهاش درد و دل کنم میام تاپیک میزنم که بتونم با یکی حرف بزنم 

خیلی میترسم این ناراحتی و افسردگی رو بچم اثر بزارهذ

بدن سالم باشه روح هم تازه میشه

شروع کنید هر صبح ارده و شیره بخورید...افسردگی کم کم میره

شربت زعفران از عطاری بخرید همیشه بخورید

افسردگی قطعا میره و روان و ذهن گرم میشه و تحملتون خیلی بیشتر میشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

آره میفهمم چی میگی مشکلات زندگی انقدر زیاده که آدم رو خیلی عصبی می‌کنه ،من خودم آدم خیلی صبوری بودم ولی حجم مشکلات صبر آدم رو هم کم می‌کنه ،برای حل عصبی بودنت باید ببینی کدوم بار ذهنی سنگینی که تو رو آزار میده؟ نمیتونی حلش کنی ازش دوری کنی،تا روحیه خودت بهتر بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدن سالم باشه روح هم تازه میشهشروع کنید هر صبح ارده و شیره بخورید...افسردگی کم کم میرهشربت زعفران از ...

ام اس دارم یعنی در همه حالت مغزم سرده و بخاطر حاملگی یه مدتی که اصلا گرمی نخوردم 

ام اس دارم یعنی در همه حالت مغزم سرده و بخاطر حاملگی یه مدتی که اصلا گرمی نخوردم

ام اس با خوراک گرمی حل میشه

البته گرمی لطیف مثل خرما و ارده شیره و سیب روزانه

ادویه ها گرمن اما زیاد نخورید خیلی کم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

تازه ام اس گرفتی؟ 

من 15 ساله دارم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه عزیزم ۴ ساله دارم بچه هم داری شما؟

آره بچم 6 سالشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

[QUOTE=384491831]حس میکنم دیگ نمیتونم ادامه بدم خیلیییی خسته شدم [/QUOTE

ببین همه ی انسان ها تقریباً به همچین جایی میرسن و هیچ کس هم به طور مطلق نمیتونه اون یکی رو درک کنه چون مشکلات متفاوت هستن ،بیماری جسمی واقعا سخته اما اگه قابل کنترله بازم جای شکرش باقیه،دیگه چه چیزهایی هست که اذیتت می‌کنه ،از چی خسته ای بیشتر؟

سلامت باشه من الان ۶ ماهه زیتاکس میزنم شما چه داروو استفاده میکنی

منم زیتاکس 

الان هفت هشت ساله زیتاکس میزنم 

داروی خوبیه 

برای من خوبیش اینه که لازم نیست هر روز دارو استفاده کنم 

شش ماه یه بار یادم میفته ام اس دارم بقیه طول سال زندگی عادی دارم 

سلامت باشه من الان ۶ ماهه زیتاکس میزنم شما چه داروو استفاده میکنی

دکترت کیه راستی؟ 

[QUOTE=384491831]حس میکنم دیگ نمیتونم ادامه بدم خیلیییی خسته شدم [/QUOTEببین همه ی انسان ها تقریباً ...

بیماری برا من نسبت به دردای دیگم انگار شوخیه 

من پارسال تو تصادف پدر مادرم از دست دادم بزرگ ترین دردم اونه