2789
عنوان

خیلی غمگینم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست
منم زیتاکس الان هفت هشت ساله زیتاکس میزنم داروی خوبیه برای من خوبیش اینه که لازم نیست هر روز دارو اس ...

دقیقا منم خیلی راضیم 

قبلش یع شب در میون امپول میزدم انقدر سختم بود 

ولی الان بخاطر حاملگی دو دوزشو نزدم برج ۹ و سه باید میزدم که نزدم خداکنه مشکلی پیش نیاد بخاد دارومو عوض کنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیماری برا من نسبت به دردای دیگم انگار شوخیه من پارسال تو تصادف پدر مادرم از دست دادم بزرگ ترین دردم ...

خب عزیزم تو حق داری خسته باشی و واقعا نیاز داری یکی عمیقاً تو رو بفهمه به حرئت میتونم بگم تمام کسانی که عزیز از دست ندادن و داغ ندیدن خوشبختن ،خودت رو اذیت نکن تو نیاز به زمان داری تا حال رو حیت یکم بهتر بشه من خودم خواهرم رو بر اثر بیماری از دست دادم خیلی غمگینم و جای خالیش و خاطراتش هر روز و شب باهامه و اینم بگم خیلی خیلی روی عصبی بودن آدم روی بی حوصلگی آدم تاثیر داره

خب عزیزم تو حق داری خسته باشی و واقعا نیاز داری یکی عمیقاً تو رو بفهمه به حرئت میتونم بگم تمام کسانی ...

اره دقیقا یه خلع بزرگه تو زندگیم که یه سال و نیمه نتونستم باهاش کنار بیام 

و واقعا تو این شرایط اینکه یکی کنارت باشه و درکت کنه خیلی مهمه که من همچین کسیو ندارم 

دقیقا منم خیلی راضیم قبلش یع شب در میون امپول میزدم انقدر سختم بود ولی الان بخاطر حاملگی دو دوزشو نز ...

نگران نباش روحیت رو حفظ کن فقط 

توی بارداری مشکلی پیش نمیاد فقط حتما زیر نظر پزشکت بعد از زایمان داروت رو شروع کن دکتر من بعد زایمان برام کورتن هم نوشت جلوگیری کرد از حمله مجدد

ترجیحا شیر هم نده شیر خشک بده 

زیادم دنبال گرمی خوردن نرو چرت و پرته هیچ تاثیری نداره هرچی دوست داری و حالت باهاش خوبه بخور 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نگران نباش روحیت رو حفظ کن فقط توی بارداری مشکلی پیش نمیاد فقط حتما زیر نظر پزشکت بعد از زایمان دارو ...

اره دکتر منم گفت باید اول کورتن بزنم اخه کورتنه یه هفته میشه میگم چطور یه هفته بستری بشم با بچه کوچیک🤦‍♀️

دقیقا یه مدت چن ملیون دادم به دکتر طب سنتی میگفت درمان میشی داروتم استفاده نکن دیگ 

خداراشکر که به حرفش گوش نکردم دارومو زدم 

دوا هاشم هیچ اثری نکرد 

اره دکتر منم گفت باید اول کورتن بزنم اخه کورتنه یه هفته میشه میگم چطور یه هفته بستری بشم با بچه کوچی ...

نمیدونم شهر شما چطوریه ولی اینجا کورتون رو دو ساعت میری میزنی و برمیگردی خونه دوباره فرداش میری 

لازم نیست یک هفته کامل بستری باشی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نمیدونم شهر شما چطوریه ولی اینجا کورتون رو دو ساعت میری میزنی و برمیگردی خونه دوباره فرداش میری لازم ...

تو بیمارستان میزنی؟

وای چقدر خوب 

اینجا باید بستری بشی البته تو مطب دکترم میزنن اما هزینش الان فک کنم ۵ شیش ملیون بشه

تو بیمارستان میزنی؟وای چقدر خوب اینجا باید بستری بشی البته تو مطب دکترم میزنن اما هزینش الان فک کنم ...

آره عزیزم بیمارستان میزنیم ولی در حد دوسه ساعت طول میکشه میریم خونه 

فرداش دوباره دوز بعدی رو میزنیم 

شما کدوم شهرین؟