2777
2789

❇️شاید گاهی لازم است..

زندگی‌مان کاملا زیر و رو شود

تغییرِ کلی کند

و از نو چیده شود

تا ما را به جایی برساند

که شایسته‌اش هستیم.

به مصلحت خدا اعتماد کنیم.

🔥

راز اجابت دعا در کائنات

💐 اگه همه دنیا دست به دست هم بدن ،اگه همه کتابهای جذب رو هم بخونی ولی افکارمنفی و باورهای محدود کننده ات رو عوض نکنی نمیتونی جذب خوبی داشته باشی

💐 هیچکسی برات معجزه نمیکنه معجزه فقط در نحوه فکر کردن و باورته اگه تمام روز هم دعا کنی ولی به اجابت دعات شک داشته باشی درست مثه اینه که دونه ای نکاشتی و با التماس و ناله میخوای یه گیاه خوب جوونه بزنه

💐 تصور و تجسم و دعا و تکرار عبار تهای تاکیدی همه وسیله ای هستن برای بالابردن سطح انرژیت

💐 به خودت و قدرتت ایمان بیار دیگه دست از انتظار بکش و اگاهانه باورهاتو انتخاب کن تا عاشقانه به ارزوهات برسی با خودت پیمان ببند که پایبند پیمانت باشی

💐 راز اجابت دعاهات همینه ایمان و باور..

❤انرژی مثبت💐

خدایا شکرت خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت

به داده ها ونداده هایت🙏

♾️🔑💎🏅🏆💲🧲💰💸😄💸♾️

🔹کارما چیست؟

قانونی که زندگی شما را تغییر میدهد!**  

🌿 کارما یعنی "هر چه بکاری، همان را درو میکنی!"  

این قانون جهانی میگوید: افکار، اعمال و انرژی‌ای که میفرستی، به خودت برمی‌گردد.  

🔹 اگر خوبی کنی، خوبی می‌بینی.  

🔹 اگر منفی بافی کنی، سختی بیشتر جذب می‌کنی.  

🔹حالا ممکنه

انرژی منفی از طریق نسل‌های قبل هم به ما برسن

و ما وظیفه داریم

این انرژی ها رو پاکسازی کنیم

💡 پاکسازی کارما یعنی:  

- رها کردن انرژی‌های منفی گذشته  

به روش‌های مختلف💯

👇👇👇

❤️چرا حتی افکارمون هم کارما تولید می‌کنن؟ 💭

چون ذهن ما سرچشمهٔ نیته.

🔹هر وقت یه فکری تو ذهنت شکل می‌گیره—مثلاً دلت می‌خواد به کسی کمک کنی

یا توی قلبت کسی رو تحسین می‌کنی

یا برعکس

یا حسادت می‌کنی، قضاوت میکنی

—یه بذری می‌کاری تو باغچهٔ باطن.

بعدها همون بوته رشد می‌کنه و میوه می‌ده؛ یعنی یا حالتو خوب می‌کنه یا اذیتت می‌کنه.

🌈این میوه

همون شکست‌ها و موفقیت‌های ما هست

که وارد زندگیامون میشه☺️

❌و ممکنه

به شکل شکست مالی یا عاطفی

خودشو تو زندگیمون نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌺خدایا !🙏

چگونه به ديگری اميد بندم در حاليكه تمام خیرها در نزد توست و تمام گره ها تنها به دست تو باز ميشود و چگونه از غير تو فرمان برم در حاليكه تمام آفرينش فرمانبردار توست ....

🌺چگونه اميدم را از تو قطع كنم در حاليكه آنچه را كه نخواسته بودم ولی نياز داشتم از كرمت به من عطا فرمودی و چگونه ميتوانم به كسی مانند خودم نيازمند شوم ؟

در حاليكه با رشته ای نامرئی به تو

متصل شده ام ،

🌺چگونه از تو غافل شوم در حاليكه تو تنها نگهدارنده ی من از بلاها هستی و هميشه مراقب منی؟

🌺معبودا ! 🙏

جانم را به اميدِ بخشش خودت آرام گردان و پرده ها را از مقابل چشمانم كنار بزن و به من ديده ی بصيرت و بينائی