2821
2789
دوستان شب ب همگی خوش،ب علت حجم بالای پیامها اگه بعضی ها بی جواب موندن امیدوارم منو درک کنید

شب شما هم بخیر 

کاش جواب سوال اخر منم میدادی اینهمه منتظر موندم🥲

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شب شما هم بخیر کاش جواب سوال اخر منم میدادی اینهمه منتظر موندم🥲

با این حال ممنونم واقعا

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

مرسی جواب دادییییخیلییی ارومهقشنگ از چهره اش هم مشخصه گفتی یخش دیر اب میشه اینم حتی درست گفتی چون خج ...

اینجا پرسیدم ازت🥲

دوستان شب ب همگی خوش،ب علت حجم بالای پیامها اگه بعضی ها بی جواب موندن امیدوارم منو درک کنید

عزیزم میشع بگی امسال فرهنگیان یع پیرا چی میارم؟

حس ک چیع بهم؟

قضیه رو فهمیدن؟

حداقل اینوجواب میدادید

اونا می‌خوان افکارشو تو دست بگیرن،حس حسادت ب شوهرتون دارن،شوهر شما دهن بین(بحرف اطرافیان)جواب سوالتون رو تو متن دادم ،بخونید بصورت کد گذاری نوشتم،

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

اونا می‌خوان افکارشو تو دست بگیرن،حس حسادت ب شوهرتون دارن،شوهر شما دهن بین(بحرف اطرافیان)جواب سوالتو ...

🥲🥲🥲

عزیزم میشع بگی امسال فرهنگیان یع پیرا چی میارم؟حس ک چیع بهم؟قضیه رو فهمیدن؟

کامل خیر:ولی ی شکاک شدن،خودت سرو صدا راه انداختی،سعی کن تو دار باشی

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

جواب نمیدی سوال منو؟☹️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792