2777
2789
....

اون آدم مقرراتی هست،با حساب کتاب جلو میاد،ذره ذره،اگه از چیزی شکست بخوره میشینه هی فکر می‌کنه ،برنامه ریزه،اون فعلا تو وجود شما داره جستجو میکنه،شما هم سعی کن کامل بشناسیش،ادم تلاشگری هست،نمیخواد تو زندگی شکست بخوره،از موقعیت هاش به نحوه احسن استفاده میکنه،اون داره شما رو کاووس میکنه،به یه مدت ب شما پیشنهاد میده،ولی!یسری شرط و شروط هایی میزاره،ببین میتونی جواب بهش بده

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون آدم مقرراتی هست،با حساب کتاب جلو میاد،ذره ذره،اگه از چیزی شکست بخوره میشینه هی فکر می‌کنه ،برنام ...

امسال قبول میشم؟؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

امكان اينكه منو دوست داشته باشه هست يانه؟؟

شما زمان بدید اون فرد زمان احتیاج داره،حرکتی میکنه،ک برا شما نمایان میشه،شما نظرات گر باش اون فعلا توی گود داره میچخره،

مرسی جواب دادییییخیلییی ارومهقشنگ از چهره اش هم مشخصه گفتی یخش دیر اب میشه اینم حتی درست گفتی چون خج ...

استارتر

لطفاااااا

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

شما زمان بدید اون فرد زمان احتیاج داره،حرکتی میکنه،ک برا شما نمایان میشه،شما نظرات گر باش اون فعلا ت ...

دقيقا حرفاتون درسته 

ولي من ميخوام بدونم دوست داشتنمو براي كي دارم هدر ميدم چون واقعا دوستش دارم 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
من حس میکنم خیلیم خوششه الان. فکره ماهم نیست. داره اززندگیش باون کارش لذت میبره. فقط من اذیتم. حالا ...

اون تحت اختیار خودش نیست،فعلا دریچه ذهنش بسته شده،کمک بگیر،راهی کمپ کن،و جلسات معتادان گمنام بفرستش،زندگیت از اونجا بوی تازه ایی میگیره

امسال قبول میشم؟؟

شما وارد یه عرصه میشید،زندگی شما پر از آدمهای دورو بر ،یعنی تو اجتماعیت،مسیر زندگی شما خوبه،تو تلاطم با آدم های دورو برتونید،شما با تلاش ب خواسته هاتون میریسید،از لحاظ مالی،عاطفی،و امنیت روحی و روانی در جایگاه خودتون قرار میگیرید،یادتون باشه پنیر مفت فقط تو تله موش پیدا میشه،شما بعد تلاش و موفقعیت اینها نسیبتون میشه

منم بگو لطفا رضا بهم حسی داره یا نه ؟ پیام میده؟

اون از شما خوشش میاد از عجولی شما،رفتار تون،ب شما هم داره فکر میکنه،ولی بذر عشق فعلا تو قلبش کاشت نشده،

مرسی جواب دادییییخیلییی ارومهقشنگ از چهره اش هم مشخصه گفتی یخش دیر اب میشه اینم حتی درست گفتی چون خج ...

اسی تروخدا جواب بده من برممم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

[QUOTE=384488416]میشه لطفا حستون رو درمورد من بگید بنظرتون من کِی و با چه شخصی ازدواج می کنم؟؟[/QUOشما پایبند اصول زندگی و سرنوشت هستید،با تقدیر نمیجنگید،شوهر آینده تون آدم تقریبا مذهبی است،مذهبی تعصبی خیر،شما دو نیمه گمشده هم هستید ک باهم کامل میشید،اون خوبه

پ هستم از صفحه اول پرسیدم طاها دوسم داره و برمیگرده ؟؟ زمانشچرا خوب چت کرد وقتی پی دادم خودش چتو ادا ...

اونو فراموش کن،اون با هر لبخندی جذب یکی دیگه میشه،خود بزرگ بین است،و غرور کاذب داره،از افکارش بیا بیرون،اینده تو و اون درست جور در نمیاد

2790
2778
2791
2779
2792