2777
2789
دوستان شب ب همگی خوش،ب علت حجم بالای پیامها اگه بعضی ها بی جواب موندن امیدوارم منو درک کنید

شب شما هم بخیر 

کاش جواب سوال اخر منم میدادی اینهمه منتظر موندم🥲

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شب شما هم بخیر کاش جواب سوال اخر منم میدادی اینهمه منتظر موندم🥲

با این حال ممنونم واقعا

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

مرسی جواب دادییییخیلییی ارومهقشنگ از چهره اش هم مشخصه گفتی یخش دیر اب میشه اینم حتی درست گفتی چون خج ...

اینجا پرسیدم ازت🥲

دوستان شب ب همگی خوش،ب علت حجم بالای پیامها اگه بعضی ها بی جواب موندن امیدوارم منو درک کنید

عزیزم میشع بگی امسال فرهنگیان یع پیرا چی میارم؟

حس ک چیع بهم؟

قضیه رو فهمیدن؟

حداقل اینوجواب میدادید

اونا می‌خوان افکارشو تو دست بگیرن،حس حسادت ب شوهرتون دارن،شوهر شما دهن بین(بحرف اطرافیان)جواب سوالتون رو تو متن دادم ،بخونید بصورت کد گذاری نوشتم،

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

اونا می‌خوان افکارشو تو دست بگیرن،حس حسادت ب شوهرتون دارن،شوهر شما دهن بین(بحرف اطرافیان)جواب سوالتو ...

🥲🥲🥲

عزیزم میشع بگی امسال فرهنگیان یع پیرا چی میارم؟حس ک چیع بهم؟قضیه رو فهمیدن؟

کامل خیر:ولی ی شکاک شدن،خودت سرو صدا راه انداختی،سعی کن تو دار باشی

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

جواب نمیدی سوال منو؟☹️

2790
2778
2791
2779
2792