2777
2789
نگاه جواب منو بدهههه اسی من انسانممم خبب از هرکس پرسیدم جواب نداد حسام عاشقمه؟ به حسام میرسم؟ امسال ...

....

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسیییی جون ماله منم بگوو

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من باردارم یا نه؟🤔

شما باردار میشید؛ولی یکی از بارداری هاتون انگار پوچ بنظر میاد،شما صاحب فرزند میشوید

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

😐

بقیه شانس دارن ماهم شانس داریم 😹

نگاه جواب منو بدهههه اسی من انسانممم خبب از هرکس پرسیدم جواب نداد حسام عاشقمه؟ به حسام میرسم؟ امسال ...

لالالالالا لاری لالالالا لاری

مرسی جواب دادییییخیلییی ارومهقشنگ از چهره اش هم مشخصه گفتی یخش دیر اب میشه اینم حتی درست گفتی چون خج ...

تروخدا جواب بدهه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

به من نگفتی گریههههه

ميشه بگين كسي كه دوستش دارم اونم منو دوست داره يانه؟؟

شما عاشق پاک هستید،اون معنی عشق حقیقی رو بلد نیست،فعلا تو افکار خودش،

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

شما عاشق پاک هستید،اون معنی عشق حقیقی رو بلد نیست،فعلا تو افکار خودش،

امكان اينكه منو دوست داشته باشه هست يانه؟؟

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
چجوری کمکش کنم.من نمیدونم چجوری.شما میدونیدچرا اینجورشده توخونه نشسته

من حس میکنم خیلیم خوششه الان. فکره ماهم نیست. داره اززندگیش باون کارش لذت میبره. فقط من اذیتم. حالا ب کمک من احتیاج داره؟؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز