ببینید الان یکسال ترک کرده بود. دوباره مصرف کرد. الان مصرف میکنه وازعیدتاحالا تشسته توخونه.نمیدونم چ ...
کمکش کنید،اینبار اون با کمک شما جون میگیره،از اطرافیان،برادرش بهش کمک میکنه،حس کمک از اطرافیان شوهر میاد،تلاش کنید تا پاک شود،بعد پاک شدن،اون ب یک مکان احتیاج داره،زندگی شما با رفتن شوهرتون بعد پاک شدن ب جلسات NA،خوب و قشنگ میشه،
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شما دارید با ترس هاتون زندگی میکنید؛ترس از دست دادن،یا بدست نیاوردن،یا بر ملا شدن،شوهرتون با شما خوبه،و دوست تون داره،به مدتی یکم تو زندگی با شوهرتون پستی بلندی دارید؛اونم اطرافیان تیزش میکنن،یا بهش خط میدن،ولی شما حواستون باشه،شوهرتون با شما آروم میشه،قدرت بیان خود رو بالا ببرید،تکلم کلام پیدا کنید،حتما بدرد تون میخوره،هرز گاهی هوشیار تر عمل کنید،سعی نکنید بجنگید یا چیزی رو خراب کنید،برا شما بدتر میشه
شما دارید با ترس هاتون زندگی میکنید؛ترس از دست دادن،یا بدست نیاوردن،یا بر ملا شدن،شوهرتون با شما خوبه،و دوست تون داره،به مدتی یکم تو زندگی با شوهرتون پستی بلندی دارید؛اونم اطرافیان تیزش میکنن،یا بهش خط میدن،ولی شما حواستون باشه،شوهرتون با شما آروم میشه،قدرت بیان خود رو بالا ببرید،تکلم کلام پیدا کنید،حتما بدرد تون میخوره،هرز گاهی هوشیار تر عمل کنید،سعی نکنید بجنگید یا چیزی رو خراب کنید،برا شما بدتر میشه