2777
2789
و منتظر کسی هستم به نظرتون کی امکان دیدنش فراهم میشه؟

اون میاد،این شمایید ک بازی رو شروع میکنید،اون اولش یه حس سردر گم داره،مثلا اعتماد کم،این شمایید ک پازل رو میچینید،شما خانوم با منطقی هستید،هدف هاتون درست میاد،یادتون نره برا شما اینجوریه؛گرداننده شمایید ،اگه کسی دیگه بچرخونه درست در نمیاد،هیچی

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله،شما جدایی ندارید،از طرف شوهر

چقد دقیق میگی

من کی شاغل میشم؟ آزمون استخدامی قبول میشم؟ معلم میشم یا شغل دیگه ای؟ چه زمانی؟

به نظرت مهریه بزارم اجرا یا صبر کنم فعلا؟

چیکار کنم خانواده شوهرم مثه سابق دوسم داشته باشن و خرج کنن؟ البته مقصر خودشونن و سابقم همچین گل و بلبل نبود

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
واقعا ممنونمیه سوال دیگهحس می کنید چه زمانی پا پیش میذاره؟

اون آدم با انرژی شما پا پیش میزاره،حقیقتا اون کمی سرده،(یعنی یخ ش دیر آب میشه)مرد خوبیه،اروم،خانواده خوبی هم داره،خانواده اون ب شما هم احترام زیادی قائلن،بستگی ب دیدار ب یکدیگر دارد،این دیدارها لباس عروس رو براتون ب ارمغان میاره،

خیلی خوابم میاد از یه طرفم اصلا دلم نمیاد از تاپیکت برم بیرون

ممنونم واقعا انقدر که با حوصله جواب میدی 

مخصوصا اینکه هی درست جواب میدی بیشتر هیجانی میشم بمونم تو تاپیک بقیه کامنتام بخونم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چقد دقیق میگیمن کی شاغل میشم؟ آزمون استخدامی قبول میشم؟ معلم میشم یا شغل دیگه ای؟ چه زمانی؟به نظرت م ...

شما شاغل میشین،بعد شاغل شدن شما یه اتفاق های ریزی رقم میخوره،مجددا روابط خانوادگی و رفت آمد ها از سر گرفته میشه،ولی اینجا باید شما تغییراتی رو در خود ایجاد کنید تا اون حس اعتماد برگرده،اگه ب شما بگم یه پیشنهاد ازدواج دوباره دارید،شاید خوشحال شوید،ولی آینده خوبی نداره،

اون آدم با انرژی شما پا پیش میزاره،حقیقتا اون کمی سرده،(یعنی یخ ش دیر آب میشه)مرد خوبیه،اروم،خانواده ...

مرسی جواب دادیییی

خیلییی ارومه

قشنگ از چهره اش هم مشخصه 

گفتی یخش دیر اب میشه 

اینم حتی درست گفتی چون خجالتیه 

با توجه به همه اینا

مطمئنم بقیشم درست گفتی 

زندگیمون چطور پیش میره؟

و اینکه منظورت از بستگی به دیدار یکدیگر داره چیه دقیقا؟

متاسفانه ما خیلی کم پیش میاد همدیگه رو ببینیم

تا الان دو بار بیشتر همو ندیدیم 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

شما شاغل میشین،بعد شاغل شدن شما یه اتفاق های ریزی رقم میخوره،مجددا روابط خانوادگی و رفت آمد ها از سر ...

ینی طلاق میگیرم که پیشنهاد ازدواج دوباره دارم؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ببینید الان یکسال ترک کرده بود. دوباره مصرف کرد. الان مصرف میکنه وازعیدتاحالا تشسته توخونه.نمیدونم چرا.براچیه.منم باهاش بدم. چون ب فکرمانیست چی میکشیم ازناراحتی.نمیدونم چکارش کنم. اگه منابچه هاشودوسداشت که نمیشست توخونه مصرف کنه فقط.بنظرتون تاکی میحاداینجورباشه وبراچیه

ببینید الان یکسال ترک کرده بود. دوباره مصرف کرد. الان مصرف میکنه وازعیدتاحالا تشسته توخونه.نمیدونم چرا.براچیه.منم باهاش بدم. چون ب فکرمانیست چی میکشیم ازناراحتی.نمیدونم چکارش کنم. اگه منابچه هاشودوسداشت که نمیشست توخونه مصرف کنه فقط.بنظرتون تاکی میحاداینجورباشه وبراچیه

به منم بگو لطفا کاری که تومغزمه برم اگه منو قبول میکنن؟حقوق میدن یانه؟

شما آدم میانه رو بی هستید، ب کم قانع ،وبا خیلی چیزها مدارا،با خودتون تو جنگ نیستید،ارامش دارید ،غصه چیزی رو نخورید،شما صداقت دارین،ولی حواستون باشه کسی از اخلاق شما ،و شخصیت تون سو استفاده نکنه،بستگی ب تلاش کردنتون داره،ادمای دوروبرتون شما رو از نحوه عملکرد تون قضاوت میکنن،شما خنثی هستید،این ذات شماست

شما آدم میانه رو بی هستید، ب کم قانع ،وبا خیلی چیزها مدارا،با خودتون تو جنگ نیستید،ارامش دارید ،غصه ...

وای اره دقیقا🥲بهترین توصیفی که ازم شد

لطفا راجب کاره بگو به نظرت قبولم میکنن یا نه خیلی نگرانم نیازدارم بهش