کاری رو به شدت مرددم انجام بدم درمورد نحوه انجامش و اینکه با چه کسی مطرحش کنم میشه راهنمایی کنید
با اهل فن اون کار مشورت کن،دورو برت آدم های حسود زیادن،میخان از شکست تو لذت ببرن،نمیدونم ولی حواست باشه،تنهایی؛ادمای بیگانه بیشتر ب شما کمک میکن تا اشنا،
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رابطه منو شوهرم به کجا میرسهاز اینجا این خونه جابه جا میشیم؟
شما و شوهرتون زندگی میکنید،هر دو لجباز و حرف خود رو پیش میبرید،گاهی از طرفین چوب لایه چرختون میکنن،شما هم ماشاالله کم نمیارید از این اوضاع،این نشانه استقامت شماست،قوی و صبور باشید،شوهرتون کمی زمان میبره تا سر عقل بیاد،شما جابجایی در پیش دارید،کمی پستی و بلندی زندگی بعد جابجایی(مثلاً بیکاری شوهر)ولی درست میشه زود دلتنگ و سرخورده نشین؛خود کم بین نباشین،خودشکستگی هم نکن درست میشه
شوهرتون پاک از اعتیاد میشه،داره با خودش دست و پنجه نرم میکنه،ادم خوبی شما رو هم دوست داره،تنهاش نذار اون ب شما احتیاج داره،یه مدت فعلا وضع زندگی تون بالا پایین میشه،ولی دوباره جون میگیره،شوهرتون از درون خالی شده احساس پوچی میکنه،بعد قطع مصرف؛........
در مورد پروژه هام چیکار کنم به نظرتون دولت یکیشو دست گذاشت بگیره میگیرن بزور خارج از کشور بخوام انجام بدم ممکنه دردسر درست بشه برام واقعا موندم سرگردون شدم همه کاره هیچکاره یعنی عملا بیکار و نمیتونم هیچکاری کنم
شوهرتون پاک از اعتیاد میشه،داره با خودش دست و پنجه نرم میکنه،ادم خوبی شما رو هم دوست داره،تنهاش نذار ...
ببین الان یکسال ترک کرده بود. دوباره مصرف کرد. الان مصرف میکنه وازعیدتاحالا تشسته توخونه.نمیدونم چرا.براچیه.منم باهاش بدم. چون ب فکرمانیست چی میکشیم ازناراحتی.نمیدونم چکارش کنم. اگه منابچه هاشودوسداشت که نمیشست توخونه مصرف کنه فقط
اون از اخلاق شما خوشش میاد فقط برا اون،چون شما کمی روک ،و گاهی عصبی،شما ذاتی اینو بلدید که چجوری با مرد آینده کنار بیایید،ویا افسارشو تو دست بگیرید،اون خودشو نسبت ب اخلاق و کردار شما تنظیم میکنه،اون داره شما رو برا آینده انتخاب میکنه،تو این مسیر پیشگام شمایید