2777
2789
اون فردی ک تو ذهنمه کی باهم اشنا میشیم

یه موقعیت صحبت براتون پیش میاد،اونجا اولین جرقه دوستی آغاز میشه،تقربیا حدود ۴ماه

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره،اشتی میکنین،ولی یجوررفتار کن ک فکر نکنه وابسته اش شدی

کی عروسی میگیریم

هزینشو خودش میده یا پدرش

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
منتظر یک جریانی هستم به نظرتون کی رخ میده

شما جستجو گر هستید،این تو ذات شماست،بستگی ب چگونگی عملکرد شما دارد این جریان،این اتفاق براتون رقم میخورد،ولی باید خودتون گرداننده باشید،مسئولیت همه کارها با شماست

شما جستجو گر هستید،این تو ذات شماست،بستگی ب چگونگی عملکرد شما دارد این جریان،این اتفاق براتون رقم می ...

اون جریان خیر مطلقه و خیرش به همه مردم میرسه ازدست من خارجه ولی برام مهم بود بدونم کی واقعا رخ خواهد داد

کی عروسی میگیریمهزینشو خودش میده یا پدرش

عروسی تون کمی زمان میبره،خانواده داماد بهش کمک میکنند،ولی تا جایی،انگار نسبت ب ازدواج شما حس گرمی ندارن،شاید پدر داماد، این حس رو داره

عروسی تون کمی زمان میبره،خانواده داماد بهش کمک میکنند،ولی تا جایی،انگار نسبت ب ازدواج شما حس گرمی ند ...

مرسی عزیزم، زندگیم با شوهرم ادامه پیدا میکنه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
لطفا اول از خصوصیات ظاهری آقایی که تو ذهنمه بگوبعد اینکهحسش نسبت به من چیه‌؟ممنونم

جواب میدین لطفااا🥲

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

2790
2778
2791
2779
2792