2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پریودام خیلی کمه دو یا سه روز خیلی کمم هست روز اول اکثرا ک میخوام بمیرم هر کاری کردم زیاد نمیشه&n ...

🔶 درمان بیماریهای رحم و واژن از قبیل عفونت، کیست، خارش، سوزش، گوشت زائد و ... که در طب اسلامی به نام داروی " اذخر" معروف می باشد

🔶 نحوه مصرف

🔹محتویات پودر به میزان 20 دقیقه جوشانده شود و در آب جوش فراوان ریخته شود و بعد از سرد شدن نیم ساعت داخل محلول بنشینید. مقدار آب و شکل ظرف به نحوی باشد که آب به ناف شخص برسد

🔹جهت درمان  کیست رحم و تخمدان باید حداقل 20 گرم گیاه تباشیر را نیز پس از سرد شدن، در محلول حل کرد

🔹جهت درمان عفونت 30 گرم عسل را پس از سرد شدن در محلول اضافه کنید

🔹جهت درمان سوزش و خارش، 20 گرم پودر بذر خرفه و نصف لیوان عسل به جوشانده اضافه شود

🔹جهت درمان گوشت زائد، به محلول فوق نمک دریا اضافه گردد

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
1⃣یک قوطی داروی اذخر رادر۴ لیترآب ۲۰دقیقه بجوشانید تباشیر را آسیاب کنید و در آن حل کنید، سرد که شد د ...

ممنونم 😍❤❤❤فقط اینا هرکدوم واسه یه باره؟مثلا همون تباشیرو کلا بریزم؟

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شاید کم خونی

نه همه جور آزمایشی دادم.هورمونی و همه چی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ممنونم 😍❤❤❤فقط اینا هرکدوم واسه یه باره؟مثلا همون تباشیرو کلا بریزم؟

گرم تباشیر برات گذاشتم۲۰گرم...از تو عکس نمیدونم تباشیرت چقدره(نکته؛تباشیر هندی باشه بهتره)اذخرتم آره اون یک قوطی یه بار میشه(توی داروخانه طب اسلامی ۷تومنه فقط اذخر )اینو گفتم یه وقت گرون بهت نندازن...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
🔶 درمان بیماریهای رحم و واژن از قبیل عفونت، کیست، خارش، سوزش، گوشت زائد و ... که در طب اسلامی به نا ...

من بدنم خیلی سرد و بلغمیه یه مدت نهار نخوردم خیلی بهتر شدم ریزش مو و سردی دست و پا نداشتم ولی باز میخورم.واسه شوهرم ب جز خرنوب چی خوبه ؟

کیستو از بین میبره؟

انشالله ...البته باید اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه و تحرک رو رعایت کرد...

چند دوزه هم انجام داد...

بهتر برید پیش طبیب دقیق مزاجتونو رو شناسایی کنه

گرم تباشیر برات گذاشتم۲۰گرم...از تو عکس نمیدونم تباشیرت چقدره(نکته؛تباشیر هندی باشه بهتره)اذخرتم آره ...

خیلی ممنون 😊 فردا میپرسم از شوهرم 

من بدنم خیلی سرد و بلغمیه یه مدت نهار نخوردم خیلی بهتر شدم ریزش مو و سردی دست و پا نداشتم ولی باز می ...

بهت توصیه میکنم حضوری توی شهرتون برو پیش طبیب که بهترو سریعتر جواب بگیری...

چون اصلاح مزاج و تغذیه مهمه..

یه نکته،۳شب پشت هم استفاده کن ....تا چند دوره...

یه دارو کمکی هم داره که همون شبی که تو تشت میشینی بخوری(تخم شاهی یا خود شاهی رو دم کن یک استکان ۲۰ گرم تباشیر توش حل کن بخور خیلی هم بد مزه ست دماغتو بگیر بکش بالا دارو رو😊)

بهت توصیه میکنم حضوری توی شهرتون برو پیش طبیب که بهترو سریعتر جواب بگیری... چون اصلاح مزاج و تغذیه ...

خیلی ممنون واسم وقت گذاشتی 😍 

خیلی ممنون واسم وقت گذاشتی 😍 

خواهش میکنم توی تاپیک طب اسلامی هم تدابیر درمان بلغم هست وقت داشتی پیدا کن .

شب خوش😍