2777
2789
منم میگرن دارم ، ولی خدارو شکر رو ال دی نمیاد ، ولی یاسمین جدیدا برام میگرن اورده بود اساسی ، فکر کن ...

من ميگرنم مزمنه عزيزم شديده هرشب قرص امىتريپتيلين ميخورم تحت نظر متخصصم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اون که اره ولی تو این یک هفته اخیر دردای بدی داشتم که با مسکنم خوب نمیشد که امروز رفتم سونو گفتن کیس ...

بهتر باشی ان شالله 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
وای عزیزم از نگرانی نجاتم دادی واقعا. مرسی از راهنماییت خدا خیرت بدههه❤❤❤

خواهش میکنم 😍❤❤❤

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خوش به حالت

الان اضافه وزن دارم فقط به خاطر قرص ميگرنم كه اونم دوباره به خاطر اين كيست لعنتى كهقرص ميخورم مجبورم قرص ميگرنم بخورم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
تجربم میگه کیست علایمی شبیه حاملکی داره کسی اینو حس کرده ؟

دقیقا

من پریودام خیلی کمه دو یا سه روز خیلی کمم هست روز اول اکثرا ک میخوام بمیرم هر کاری کردم زیاد نمیشه 

ایشالا زودتر خوب شی

ممنون عزيزم انشالله همه ى مريضا شفا پيدا كنن سلامتى از هر چيزى مهمتره

من پریودام خیلی کمه دو یا سه روز خیلی کمم هست روز اول اکثرا ک میخوام بمیرم هر کاری کردم زیاد نمیشه&n ...

1⃣یک قوطی داروی اذخر رادر۴ لیترآب ۲۰دقیقه بجوشانید
تباشیر را آسیاب کنید و در آن حل کنید، سرد که شد درآن نیم ساعت بنشینید
برای اینکار باید یک تشت تمیز آماده کنید
شب انجام بدید،یکبار

2⃣تباشیر +آب شاهی
۲قاشق غذاخوری تخم شاهی با۲لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان آب باقی بماند صافش کنید و تباشیر را آسیاب کنید درآن حل کنید و سرد که شد بخورید
--------------------------------------
نکته1:این دو دستوررادریک شب انجام بدید
نکته2: اذخر یکی،تباشیر دوتا باید تهیه کنید
نکته3: مجرد 45 دقیقه و متاهل 30 دقیقه در تشت بشینه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج