2777
2789
عنوان

امیدی هست به کنکور بعدی ایا

163 بازدید | 15 پست

اول بگم همین الان کارناممو دیدم خیلی حالم خرابه پس بعضیا حرف چرت نزنین خواهش میکنم

آیا میشه تا کنکور بعدی به هر درس 20درصد اضافه کنم؟ پایم خوبه و  ترازم خیلی افتضاح نیست 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میشه پارسال من با اینکخ تیر سخت تر بود ترازم بهتر شد دو هزار تا اومد روی ترازم و اینکه درصدام حد ...

عزیزم من واقعا امید الکی نمی‌خوام

جدی میگی ۲هزارتا؟؟ چون واقعا عالیه

چجوری روحیتو حفظ کردی

مامانم بیچاره خوشحاله من چجوری بهش بگم یا اصلا نگم تا کنکور بعدی؟

عزیزم من واقعا امید الکی نمی‌خوامجدی میگی ۲هزارتا؟؟ چون واقعا عالیهچجوری روحیتو حفظ کردیمامانم بیچار ...

والا دروغم چیه😐😐🥀🥀حتی سایت قلمچی هم بزن یه پسری از 12 هزار شده بود 13 هزار هر درسیش 30 درصد اضافه شده بود مثلا زیست 60 زده بود بعد شده بود 91 میدونی که این خودش خیلی کار سخته

والا دروغم چیه😐😐🥀🥀حتی سایت قلمچی هم بزن یه پسری از 12 هزار شده بود 13 هزار هر درسیش 30 درصد اضاف ...

ناراحت نشو از دستم 

چون الان تو وضح روحی بدی هستم 

ممنونم که وقت گذاشتی عزیز🌺

عزیزم من واقعا امید الکی نمی‌خوامجدی میگی ۲هزارتا؟؟ چون واقعا عالیهچجوری روحیتو حفظ کردیمامانم بیچار ...

روحیم حفظ نکردم اتقافا با گریه همش درس میخوندم فقط من خیلی اضطراب داشتم برای اریبهشت و دلیل خراب شدنش هم همین بود نه اینکه درس نخونده بودم چون همون سوالا تو خونه راحت حل میکروم سر جلسه نتونسته بودم بعد فقط اضطراب روگذاشتم کنار

اره

هییییی من پارسال متاسفانه راستش گفتم و بدتر مامانم بهم زخم زبون میزد  و دلیل گریه هام حرفای خودش بود 

اینکه نگفتی بنظرم بهترین کار تهش نشد بعد تیر بهش بگو اونجوری دیگه تو روحیت تاثیر کمتری میزاره