ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره میشه پارسال من با اینکخ تیر سخت تر بود ترازم بهتر شد دو هزار تا اومد روی ترازم و اینکه درصدام حدود 20 درصد اضافه شد ببین باید بخونی و جمع بندی بهتری داشته باشی
عزیزم من واقعا امید الکی نمیخوامجدی میگی ۲هزارتا؟؟ چون واقعا عالیهچجوری روحیتو حفظ کردیمامانم بیچار ...
والا دروغم چیه😐😐🥀🥀حتی سایت قلمچی هم بزن یه پسری از 12 هزار شده بود 13 هزار هر درسیش 30 درصد اضافه شده بود مثلا زیست 60 زده بود بعد شده بود 91 میدونی که این خودش خیلی کار سخته
عزیزم من واقعا امید الکی نمیخوامجدی میگی ۲هزارتا؟؟ چون واقعا عالیهچجوری روحیتو حفظ کردیمامانم بیچار ...
روحیم حفظ نکردم اتقافا با گریه همش درس میخوندم فقط من خیلی اضطراب داشتم برای اریبهشت و دلیل خراب شدنش هم همین بود نه اینکه درس نخونده بودم چون همون سوالا تو خونه راحت حل میکروم سر جلسه نتونسته بودم بعد فقط اضطراب روگذاشتم کنار