2777
2789
عنوان

کالابرگ

365 بازدید | 24 پست

با اینکه هیچی به ناممون نیست دهک ۹ هستیم 😐شوهرم بخاطر کارش پول تو حسابش میره میاد🫠الان طرح جدید که گفتن کالا برگ به همه میدن درستع؟یعنی به دهک ۹ هم میدن ۴ میلیونو؟؟و اینکه چه چیزایی میشه خرید؟گردو و آجیل هم میشه خرید؟

بله تا دهک ۹ میدن. به ازای هر نفر گفتن ماهی ۱ تومن. اینبار برای ۴ ماهو یه جا شارژ کردن. ولی فقط هر ماه به اندازه همون ماه میشه خرید گرد. گردو و آجیل هم نمیشه. همون اقلام همیشگی. مگه بری این فروشگاه هایی که بعضی جاها هست. خرید همه چی آزاده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه فکر نکنم واسه آجیل بدن دیگه اونی که تو این اقتصاد اجیل میخره پولداره والا کالا برگ به چه کارش میاد 😐😂

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

ببخشیدا اما اینکه دغدغه ات خرید آجیل و گردو هست مشخصه نیازی به کالابرگ ندارید!

چه ربطی داره. بعضیا بچه کوچیک دارن بیمار دارن. ما خودمونم بدنمون نیاز داره. چرا انقد فکر ماها کوچیک شدا که فکر میکنیم زندگی یعنی اینکه از گرسنگی نمیریم.