2777
2789
عنوان

مشکل داداشم

119 بازدید | 15 پست

من از دار دنیا یه  داداش دارم بخدا انقد مهربونه اهل هیچی نیست نه دورغ نه غیبت ولی ولی همه باهاش دشمنن یعنی همه در صدرن بهش آسیب بزنن مثلا شوهر منو علیه اون پر میکنن کلا از تو چشم همه سیاه تا میاد به چشم شوهرم خوب باشه باز دوباره این فقط یه گوشه بود بخدا الان دارم با اشک مینویسم چرا باید داداشم همه پس بزنن بخدا یبار شوهر من باهاش گرم احوال پرسی نکرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن مردم سال تا سال خواهر برادرا نمیبینن بعد تو دنبال اینی بهش احترام بزارن برو

من بابا ندارم فقط همین داداش و دارم چون الکی بهش بی احترامی میشه براش ناراحتم خیلی

من بابا ندارم فقط همین داداش و دارم چون الکی بهش بی احترامی میشه براش ناراحتم خیلی

نخیر تو همونطور که پدر نداری داداشم نداری داشتن یکی حداقل این دو کلوم باش حرف بزنی باهم خوب باشید به خودت و شوهرت احترام بزارن شما فقط از ی خونید معنیش این نیس نسبتی باهم دارید

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

نخیر تو همونطور که پدر نداری داداشم نداری داشتن یکی حداقل این دو کلوم باش حرف بزنی باهم خوب باشید به ...

خدا نکنه داداش نداشته باشم خدا از دهنت نشنوه و از ذهنت نخونه

اتفاقا داداشم خیلی بامحبته ولی مردم و نمیبیننش 

خدا نکنه داداش نداشته باشم خدا از دهنت نشنوه و از ذهنت نخونهاتفاقا داداشم خیلی بامحبته ولی مردم و نم ...

اها پس داشته باشش

من اشتباه خوندم فکر کردم میگی شوهرم آدم خوبی داداشم بش محل نمیزاره اینکه برعکس شد خوب واست مهم نباشه داداشت شغلش چیه

الان داماد به برادر زن احترام بزاره یعنی در واقع به زنش احترام گذاشته چون اونا یه خانوادان

چرا بی احترامی میکنه