2777
2789
عنوان

بیاید از سفرتون به همدان بگید

356 بازدید | 45 پست

آب و هواش چجوریه ؟؟

چه هتل هایی داره ؟ 

جاهای گردشگری رو هم بگید .

لطفا به تک تک سوال ها جواب بدید ممنونم🥰

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاااالیه 

تابستون وقت خوبیه برا مسافرت

بقیه وقتا سرده خیلی

غار علیصدر حتما برو

میدان امام حتما برو اطرافش پاساژ هارو بگرد مثلا پاساژ شهر آرا خیلی خوبه برا خرید

آبشار گنج‌نامه هم برو حتما 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

آب و هواش خنکه 

شهر یکم بافت سنتی و نقلی داره 

گنجنامه و آرامگاه باباطاهر و‌بوعلی و غار علیصدر و سراب گیان نهاوندم داره 

ولی چون سنتی تره باید یکم پوشش تو رعایت کنی نگاه مردم ی جوریه 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

یعنی واقعا کسی برای مسافرت همدان میره😐😐😐😐

چرا نریم ، اتفاقا من عاشق این شهر شدم ...بیشتر مردم باحجب و حیا واصیل وسنتیبودن، خونگرم و مهربون و جدای از اون شهرشون خیلی خوب و خوش اب و هوا بود ...

چرا برات عجیبه؟؟!!!

همدان پر از بناهای تاریخی و گردشگریه

اب و هواشم برای مسافرت تو فصل گرم ک فوق العادست خیلی خنکه

البته برای امثال تو مسافرت رو فقط تو رفتن ب شمال می‌بینید

سه سال پیش رفتم

هگمتانه و گنجنامه پر از زیبایی و افتخار بود برای من

شهرش خوش آب و هوا و تمیزه

اون تایم از مازندران خنک تر بود(خودم مازنی ام و برای همین با اونجا مقایسه کردم😅)

هتل کتیبه رفتم که خوب بود 

آرامگاه بوعلی رو هم فراموش نکن بری

و نگم از غار علیصدر که گل سرسبد همدانه

با افتخار دختر ایرانم...💚
عاااالیه تابستون وقت خوبیه برا مسافرتبقیه وقتا سرده خیلیغار علیصدر حتما برومیدان امام حتما برو اطراف ...

هتل چی داره ؟

قیمت مناسب 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

نه همه مثل گوسفند فقط میرن شمال!

همدان یکی از زیباترین شهرهاست، بهترین هتل ها و رستورانها رو داره جاذبه ها و مناطق گردشگری زیادی داره، واقعا باصفاست، حتی چندین بار هم بری برات تکرای نمیشه! خیابونهای عریض و سربزش واقعا قشنگه و آب و هواش هو خیلی عالیه

چرا برات عجیبه؟؟!!!همدان پر از بناهای تاریخی و گردشگریهاب و هواشم برای مسافرت تو فصل گرم ک فوق العاد ...

خودم همدانی هستم😂😂😂فکر نمیکردم کسی همدان رو له عنوان مسافرت انتخاب کنه مگر مسیرشون از همدان باشه که بیان تفریح و اینا مهٔ اینکه سفر اصلیشون باشه😂

سه سال پیش رفتمهگمتانه و گنجنامه پر از زیبایی و افتخار بود برای منشهرش خوش آب و هوا و تمیزهاون تایم ...

هتل قیمت مناسب چی داره ؟ مثلا ۳ استار