2777
2789
عنوان

قلبم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
ار۷ بلاکم کرد همه اینا رو نوشته و بلاکم کرده .فقط چون من بهش گفتم میخای بری مشهد دوست دختر نو بگیری ...

بهونش بوده  چند سالتونه

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون براش نوشتم برو کوشی رو بفروش پولمو پس بیار اینا رو نوشته و بلاکم کرده دستم ب جایی بند نیست فقط ا ...

مگ ندیدیش تا حالا؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من متولد ۷۸ .ایشون ۷۲

بچه هم نیستید

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

[QUOTE=384417254]پس دیگع خیلیییییی ساده بودی😑😑😑😑😑😑ولش کن رفت ایفون بعدی رو از یکی دیگه بگیره ا ...

اوهوم.براش نفرین میکنم امیدوارم خدا تقاص شو ازش بگیره من دستم به هیچ جا بند نیست

مگ ندیدیش تا حالا؟

همسایه مونه .چرا دیدمش .ولی قلعه بودیم باهم یکهو از دو سه هفته پیش ک گوشی خریده نوشت میخوام برم دیگ حس و حال قلعه رو ندارم منم در جوابش نوشتم میخوای بری دوست دختر نو بگیری وگرنه یعنی چی من هستم کار اینجا هست خانوادت هست بری ..ک اینا رو نوشت و بلاکم کرد

چقدر زر زده دیگه این اخریا حوصله ام نگرفت بشینم بخونم . خدایی نشستی کل پیاماشو خوندی ، من جای تو بودم دو خط می خوندم بی خیال می شدم . حرص نخور بزار  هر  غلطی می خواد بکنه در ضمن به نظرم خودش  هرچی که گفته هست 

ببین مردا قاطی دارن کلا چرت و پرت زیاد می گن  

چقدر زر زده دیگه این اخریا حوصله ام نگرفت بشینم بخونم . خدایی نشستی کل پیاماشو خوندی ، من جای تو بود ...

حالم بده کاش خدا جوابشو بده .دوروزه کارم گریه اس ن برای گوشی و پولش و خرج هایی ک کردم فقط یرای تهمت هایی ک زده خیلی بهم تهمت زد من جز خودش با هیچکس نبودم 

همسایه مونه .چرا دیدمش .ولی قلعه بودیم باهم یکهو از دو سه هفته پیش ک گوشی خریده نوشت میخوام برم دیگ ...

ببین هرجور شده گوشی رو بگیر ازش 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

عباس چی داره ؟ عباس چیزی داره که هنوز که هنوزه هیچ کدوم از دخترای دانشگاه و مشهد و بیرجند و تهران فر ...

دیدی گفتم پسره پس فطرت گوشیو میگیره ی داستانی در میاره تو رو مقصر میکنه پولتم میخوره نمیده تو رو قرررران تو روخدا دیگ سادگی نکن تو تنها کاربری هستی ک من تو این سایت واقعا غصه شو میخورم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دیدی گفتم پسره پس فطرت گوشیو میگیره ی داستانی در میاره تو رو مقصر میکنه پولتم میخوره نمیده تو رو قرر ...

هیچکاری از دستم برنمیاد فقط ی قسط داد فکر کنم روش فشار اومد همچین داستانی سر هم کرد و بلاکم کرده از همون روز .یهنی دو روز میش .

خیلی ممنونم ازت ک همراهی عزیز دلم و خیلی معذرت میخام ازتون ک ناراحت هستین و غصه نیخورین😘