2777
2789
عنوان

قلبم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میش پیاماش رو بخونین ببینین چ وایبر میگیرین اونایی ک کپی کردم همون اون نوشته

عزیزم خوندم خیلی بد باهات حرف زده

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

عزیزم خوندم خیلی بد باهات حرف زده

بخدا من هیچی بهش نگفتم تاپیک های قبلی مو میتونین بخونین .فکر کنم خسته شده بود دنبال دعوا بود منتظر بود تا من بهش گفتم گوشی نو خریدی و دوست دخترهای نو سریع تمرین چیزهایی نوشت و دوروزه بلاکم کرده

بخدا من هیچی بهش نگفتم تاپیک های قبلی مو میتونین بخونین .فکر کنم خسته شده بود دنبال دعوا بود منتظر ب ...

وا بلاک شدی؟  ت براش گوشی خریدی؟ 

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

[QUOTE=384417254]پس دیگع خیلیییییی ساده بودی😑😑😑😑😑😑ولش کن رفت ایفون بعدی رو از یکی دیگه بگیره ا ...

از کجا میدونی عباس بوده🤔شاید ساسان بوده😜

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

خیلی تو شوک و هنگام آخه تمام حرفاش تهمته من اصلا ی لحظه هم از تو پی وی خودش جم نمیخوردم نمیدونم جرا اینجوری نوشته ک تو با کی ها بودی .خودشم میدونه من الان تحت نظر پدر و مادرمم و حتی تحت شکنجه و نمیتونم گوشی داشته باشم حتی ولی اون نمیدونم چرا اینجوری میگ

برو گوشی تو پس بگیز

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹