2777
2789
عنوان

قلبم شکست

418 بازدید | 43 پست

ی مدت بود خیلی سرد بودیم باهم یعنی اون بیشتر سردی میکرد من براش گوشی خریدم حس میکردم وقتی این کار رو بکنم دیگ خودمم تحویل نمیگیره همینم شد حتی بدتر از قبل شد و دیگ اصلا تحویلم نگرفت پیام هاش رو میزارم ببینید چی نوشت و بلاکم کرد 💔💔

پیام های اون :

کثافت منم ؟ یا تو ؟ تو اصلا لیاقت منو‌ داشتی ؟ از خدات باید باشه که من جوابتو دادم . تو اصلا در حدی بودی که من بخوام باهات باشم ؟ آره یه مدت دوستت داشتم راستش . این اواخرم دوستت داشتم ، اما کسی نبودی که بخواد بیاد بت من بگه لیاقت منو‌ نداشتی یا به من بگه در حد من نبودی . تو اگه برام یه خاطره ی بچگی و عشق بچگی نبودی ، بقران محل سگم بهت نمی‌دادم. چار بار برگشتم بهت گفتم خوشگلی و فلان و فلان ، جو گیر نشو فک نکن خبریه ! اونایی که من باهاشون بودم و به  ک ی رم حسابشون نکردم خیلی شاخ تر از تو بودن . گاییدمشون و انداختمشون دور . تو داستانت فرق میکرد که نگهت دااشتم چون دوستت داشتم . ولی توی گاو هیچوقت اینو‌ نفهمیدی از بس بدبختی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدررررررر ساده اید اخه...مگه شوهرته ک گوشی میخری

قلبم درد میکنه خیلی

برام دعا کنید حداقل کارما دنیا اونو بگیره و ی روزی ی جوری دلتنگم بش و منو پیدا نکنه فقط همین 

قلبم درد میکنه خیلیبرام دعا کنید حداقل کارما دنیا اونو بگیره و ی روزی ی جوری دلتنگم بش و منو پیدا نک ...

ای بابا.....حالا چند خریده بودی؟هر چند دیگه دادی رفته... درس عبرت شد برات....زمان همچی رو حل میکنه...‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

عباس چی داره ؟ عباس چیزی داره که هنوز که هنوزه هیچ کدوم از دخترای دانشگاه و مشهد و بیرجند و تهران فراموشش نکردن و سعی میکنن باهاش حرف بزنن. عباس بدبخت درسته چیزی نداره . درسته پول نداره الان ، اما‌ پول فقط برا آدمایی مثه تو اهمیت داره که عقده شو دارن و اگه برا کسی خرج میکنن تا مدتها خواب ندارن و منتظرن با اولین دعوا منتش کنن. عباس هرچی نباشه امثال من. غلامعلی پس حمید و اینایی که برا تو شاخ هستن رو به پشمش حساب نداره . عباس اگه تورو‌ هم آدم حساب کرد بخاطر یه عشق بچگی بود که راس گفتی ، همش اشتباه بود و تو همون بچگی چال شد . اونیکه باید خوشحال باشه عباس باهاش بوده تویی . تو اگه با یه آدم دیگه بودی می‌فهمیدی عباس کیه . که اگه الان مهم نیست. بزودی میفهمی . امیدوارم اون‌روز باشم و ببینم تو چه مخمصه ای گیر افتادی

منم دقیقا همین ارزو رو برات میکنم. ایشالا که جواب تموم دروغایی که سر هم کردی و هیچوقت من نفهمیدم و با همشون منو خر کردی و کار خودتو جلو بردی ، بزودی بگیری. من مطمنم سر خیلی مسایل تو بهم راس نگفتی و شک ندارم با خیلیا بودی .‌ اگه رابطه نساخته باشی مطمنم‌ با خیلیا حرف زدی و میزنی . من فقط یه پسر بودم که تو واسه تفریحت تو روزای بیکاری قلعه سرتو باهاش گرم کنی . هروقتم میرفتی خواف من شک نداشتم یه داستانی هست . من آدمی نیستم که الکی از یه مسأله ای نگران باشه . اون یارم که اونقد تو‌ سنگشو به سینه میزدی صرفاً یه فروشنده نبود برات که تو موبایل تو از اون بگیری . اونهمه اصرار به رفتن جای اون هم شک دارم بی دلیل بوده باشه . هرچی هست من اصلا تورو از ته دل باور نکردم هیچوقت. چون مطمنم‌ همونقد که میخواستی من بهت راس بگم همون قد بهم دروغ گفتی . خودتم خوب میدونی که دروغ گفتی ..

دقیقا حااااالا که خوب فک میکنم اشتباه بزرگ زندگی‌ منم این بود که اجازه دادم تو‌ وارد زندگیم بشی. از روز اول با نقشه اومدی ، تموم این سالها هم سعی کردی با نقشه و برنامه و داستان سازی این رابطه رو ادامه بدی . اینکه هدفت چی بود فقط خدا می‌دونه. 

چون من تو‌وضعیتی نبودم که بخوام با کسی باشم ، یا مثه خیلی از کسایی که تو‌ بهشون علاقه داشتی و من بعدنا فهمیدم ، همچین وضعیت مالی و روحی و روانی و ذهنی مناسبی نداشتم . واقعا نمی‌دونم چرا خواستی بیای تو زندگیم و تهش اینحوری منت کارایی که برام کردی رو بذاری سرم‌ !!! 

من از اولشم بهت گفتم ، اگه برا عشق واقعی میخوای بیای ، بیا . چون من جز این هیچوقت خدا میدونه که به چیزی فک نکردم . همش دنبال راهی بودم که بفهمی برا من با بقیه فرق می‌کنی . اما تو همش دنبال یه داستان بودی که مثلا مچ منو بگیری و به همه ثابت کنی من نامردم . جالبه که هیچوقتم موفق نبودی ! 

خودتم خوب میدونی من هیچوقت بهت دروغ نگفتم و اگه تو رابطه با تو موندم فقط بخاطر علاقه ای بود که بهت داشتم.‌علاقه ای که حالا فک‌ میکنم دیگه برا همیشه از بین رفت ! 

اما خب این سالها خیلی خوب بود .‌شبایی بود تو زمستون که من تاصبح دم‌در میرفتم و زیر برف و بارون قدم میزدم تا فقط بتونم یه لحظه تورو از دور ببینیم و بتونم شب بخوابم .‌گوشی نداشتی و من شبا قبل خواب تا ساعتها برات متن می‌نوشتم تا شاید یه روزی بخونی ! 

من همون پسرم . هیچ فرقی هم نکرده بودم . اگه تفاوتی حس کردی فقط بخاطر شرایطم بود و بس . اما امشب تموم‌ اون حسا رو به کل از ‌بین بردی . من فقط امشب . تو قبلا با رفتارات هر بار یه قسمتی از احساسم و به خودت پاک‌کردی ، امشب آخرین قسمت این داستان رو هم برا همیشه پاک‌کردی . 

این نبود چیزی که من از تو‌ و رابطه با تو میخواستم . 

اما برا تو فک‌کنم‌ دقیقا همین بود .

مژگان سگش به توی ک یر اخلاق می ارزه حالا که خوب فک میکنم و خوب شماختمت . ولی اون خر هم مثه توی خر همنقد بیشعور و گاو و عقده ای بود. نه فقط شما . همه ی شما دخترا همینین. لیاقت ندارین .‌تا یکی بهتون میگه دوستت دارم فک میکنین گوه تمیزی هستین. درحالیکه فقط گوه هستین.

همه رچ مثه سگ میندازم جلوت بدی به بعدی . من مگه مثه تو ندید پدید و عقده ایم‌؟ بذا کار مهدی تموم بشه میرم همه رو پولشو میریزم جلوت . تا حالا که تو‌ نبودی مگه من زندگی‌نکردم‌ ؟ اتفاقا شاهانه زندگی کردم از این به بعدم ببین چجوری زندگی میکنم . لیاقت تو همون یار و ممد غلامعلی و امثال اوناس . ممد غلامعلی می‌گفت داره باهات حرف میزنه منه خر باور نمی‌کردم . بدبخت بیشعورهمه رچ مثه سگ میندازم جلوت بدی به بعدی . من مگه مثه تو ندید پدید و عقده ایم‌؟ بذا کار مهدی تموم بشه میرم همه رو پولشو میریزم جلوت . تا حالا که تو‌ نبودی مگه من زندگی‌نکردم‌ ؟ اتفاقا شاهانه زندگی کردم از این به بعدم ببین چجوری زندگی میکنم . لیاقت تو همون یار و ممد غلامعلی و امثال اوناس . ممد غلامعلی می‌گفت داره باهات حرف میزنه منه خر باور نمی‌کردم . بدبخت بیشعور

حتی بهم تهمت زد خیلی تهمت های زشتی بخدا من بهش هیچی نگفتم فقط بهم گفت میخاد بره مشهد منم جوش اوردم گفتم میدونستم همین ک گوشی نو بخری هوس دوست دخترهای نو میکنی سریع فاز برداشت ک تو منت گذاشتی 💔

قلبم درد میکنه خیلیبرام دعا کنید حداقل کارما دنیا اونو بگیره و ی روزی ی جوری دلتنگم بش و منو پیدا نک ...

ای بابا ناراحت نباش. میخوای با من حرف بزنی

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره