2777
2789
عنوان

به نظرتون با خدا معامله کنم

130 بازدید | 17 پست

من یه ظلمی در حق خواهرم  کردم که بهش حق میدم منو نبخشه ولی سخت محتاج بخشیدنشم‌خودش میگه بخشیده ولی من  احساس میکنم خدا منو نبخشیده .... اونم دقیقا یه بدی بهم کرده از روی نادونی نه از روی بدجنسی و من همیشه به روش میارم .. بهم التماس میکنه میگه انقد به روم نیار ...... 

به نظرتون با خدا معامله کنم بگم خدایا من میبخشمش و با حرفام آزارش نمیدم تو هم منو به خاطر اون بدی که بهش کردم منو ببخش؟؟ به نظرتون تاثیری داره و خدا برام کاری میکنه یا این کار بی فایدس و به انتقام و سرزنشام ادامه بدم؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

هر نظری دارید بنویسید لطفا ممنون میشم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری معمالع میکتن

گفتم که من ببخشم خواهرمو از خدا بخوام که خدا هم منو ببخشه 

وااین چه حرفیهشما ببخش خدا هم می بخشه

میخوام ببخشمش و فراموش کنم همه چیو

معامله؟!بنظرت منطقیه؟ببخش تا بخشیده شویخدا نیاز ب معامله نداره وقتی راه آسون تری برا بنده هاش گذاشته

منظورم این بود اگه من خواهرم رو به خدا ببخشم 

خدا هم از گناه من درمیگذره.. 

یا اینا بهم ربطی ندارن و هر چی سر جای خودش ؟ 

ببخش تا به آرامش برسید❤️

اوهوم واقعا یه آرامشی هم داره 

عزیزدلم خدا بخشنده تر ازین حرفاس . حتمن اینکارو بکن 

ی دعا هست ک میگه 

خداوندا گناهان مارا ببخش همانگونه ک ما مدیونان خود را بخشیدیم 🙏🏻 آمین

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزدلم خدا بخشنده تر ازین حرفاس . حتمن اینکارو بکن ی دعا هست ک میگه خداوندا گناهان مارا ببخش همانگ ...

چه دعای قشنگی 

اره میخوام ببخشمش و دیگه اذیتش نکنم با سرزنش کردن ... شاید حکمت خدا بوده که در قبال بدی که من بهش کردم اونم اون بدی بهم کنه تا حسابم صاف تر شه باهاش 

چه دعای قشنگی اره میخوام ببخشمش و دیگه اذیتش نکنم با سرزنش کردن ... شاید حکمت خدا بوده که در قبال بد ...

فداتشم هروقت کسی میرنجونت بسپر ب خدا اول برای آرامش خودت بعدم مطمئن باش خدا خودش جوابش میده . خودتو درگیر نکن اصلن . هرجایی دیدی از کسی ناراحت شدی و خاستی ب دل بگیری با خدا حرف بزن تا آرامش بهت بده و انرژی منفی اون فرد ازت دور کنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فداتشم هروقت کسی میرنجونت بسپر ب خدا اول برای آرامش خودت بعدم مطمئن باش خدا خودش جوابش میده . خودتو ...

میخوام با همین فرمون جلو برم از این به بعد 🥺

من خیلی مثبت و دل پاک بودم ، همش با ادما راه میومدم ولی از یه جایی دیگه عقده ها تو دلم رسوب کردن و تبدیل به کینه شدن 

امشب با امام زمان حرف زدم همون موقع یه چند دقیقه بعدش یه آرامشی گرفتم و بهم الهام شد بگذرم و ببخشم و مثل قبل بی کینه باشم 

ممنون که وقت گذاشتین و به تاپیکم اومدین 💓🙏🏼