2777
2789

لعنت به من که یخچال دیپوینت خریدم...

اگه واقعا آرامش براتون مهمه سمت خرید یخچال فریزر دیپونت نرید

صدای موتور بشدت زیاد

پشتیبانی به شدت بد

ارتباط با مشتری به شدت بد

شب مهمون داشتم تا صبح نتونست بخوابه از صدای یخچال😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخچال فقط سام و الجی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یخچال فقط سام و الجی

سام هم ایرانیه 

من موندم کلور بخرم یا دوو 

دوقلو البته کسی داره راهنمایی کنه

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
سام هم ایرانیه من موندم کلور بخرم یا دوو دوقلو البته کسی داره راهنمایی کنه

سیسی سامسونگ ایرانیه؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزم مال منم وستینگ وایت خریدم قبل از تحریم ها بود،دوسال پیش که خواستم بیان نصب گفتند نمایندگیش نیست دیگه،مجبور شدم به شرکتهای معمولی بگم بیان نصب ،خیلی یخچال فریزرم صدامیداد خیییییلی،بالاخره اینقدر زنگشون زدم و با کلی دعوا اومدندفنشو عوض کردند گفتند فنش میکشیده به دیواره ،بعد از اون خوب شد 

یخچال ما یه صداهایی میده هر کی میاد خونمون اینجوریه😧😳 

همه اولش میپرسن این چه صداییه 

بعضی اوقات انگار قولنج میشکونه یه صدای شکوندن میده😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

دیپوینت هیمالیا اسنوا هرکی بخره پشیمون میشه ظاهرش آدمو حذب میکنه من اومدم بخرم فروشنده بهم گفت نخر بدرد نمیخوره هیمالیا دارم والا ده ساله آخ نگفته ولی بزرگه هرجی بریزم داخلش پر نمیشه واسه همین کفتم عوض کنم ظاهر دیپوینت قشنگ بود رفتم سمتش طرف گفت سمت هیمالیا و اینوا دیپوینت و... نرو فقط الحی سامسونگ