2777
2789
عنوان

لعنت به من که یخچال دیپوینت خریدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 33 پست

مامانم دوو داره راضیه من الجی دارم برای ۱۴ سال پیشه ولی راضیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتی سام نه سامسونگ سام یه مارک دیگرس

ن منظورم سامسونگ بود 

برند سام نشنیدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

وای خواهر مال من هیمالیاس وقتی روشن میشه انگاز هواپیماس ولی من دیگه عادت کردم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ول کن غصه مهمونای یه شبتو نخور

اگه خودت مشکلی نداری

اگه خیلی وحشتناکه بگو بیان نگا کن.حالا اینجا گفتن الکترواستیل بد.من ۸ساله دارم راضی ام.عوضش جاروبرقیم سامسونگ بود پدرم دراورد هیچکسم سردرنمیاره چشه‌بنظرم جنسا هرچی جدیدتر میشن تو ساختشون اهمال کاری میکنن   و شانسی خوب یا بد شدنشون

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ول کن غصه مهمونای یه شبتو نخوراگه خودت مشکلی نداریاگه خیلی وحشتناکه بگو بیان نگا کن.حالا اینجا گفتن ...

خودمم مشکل دارم، هنوز یک ماه نشده خریدمش تا حالا چندین بار پیگیری کردم که بیان درستش کنند، زیر بار نمیرن که قطعه‌ش باید عوض شه

وای وای الکترو استیل اشغالل و ندیدییی صدای قورباغه میدههه پشیمونم چرا سامسونگ نگرفتم خودمو راحت کنم ...

دیپوینتی که منم خریدم دقیقاااا صدای قورباغه میده 

کارخونه‌ش هم گردن نمیگیره

میگه صدای طبیعیه

عزیزم مال منم وستینگ وایت خریدم قبل از تحریم ها بود،دوسال پیش که خواستم بیان نصب گفتند نمایندگیش نیس ...

تا الان ۴ بار از نمایندگی اومدند 

یک بار که سرویس کارشون زد خرابش کرد دو روز یخچال نداشتم تمام خوراکی های یخچال خراب شد 

بازم پیگیری کردم ولی زیر بار نمیرن

وای خواهر مال من هیمالیاس وقتی روشن میشه انگاز هواپیماس ولی من دیگه عادت کردم

من هنوز یک ماه نشده خریدم 

باور می‌کنی روم نمیشه کسی رو دعوت کنم خونم

واقعا اذیت میشه کسی با این صدا بخوابه

یه شب از برق کشیدمش تا بلکم صداشو نشنوم بخوابم

من هنوز یک ماه نشده خریدم باور می‌کنی روم نمیشه کسی رو دعوت کنم خونمواقعا اذیت میشه کسی با این صدا ب ...

عوضش کن  بذار تو دیوار هر وقت قیمت مناسب اومد بده بره فقط نگی صداش زیاده میخوام بفروشم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شاید مدلی که خواهرت داره خوبه یا شانس داشته

ماله مادر منم دیپوینت هستش .

خیلی خوبه ، صدا نداره

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2790
2778
2791
2779
2792