2777
2789
عنوان

پشت کنکور

113 بازدید | 19 پست

خانما من سال دوازدهمم میخوام پشت کنکور بمونم برای دندون بخونم بنظرتون میرسم ؟ چیکارا کنم که بشه اینم بگم علاقه به درس خیلی دارم خیلی زیاد ممنون میشم کمکم کنید 

من کنکور دادم امسال بعد از مدت ها اومدم نی نی سایت😂آخی چه جوش یه حالیه

اگه سال اول درس نخوندی نه پشت نمون چون سال دومم نمیخونی

شاید الان این حس رو نداشته باشی ولی ۹۹ درصد پشت کنکوریا متاسفانه همینجوری میشن

کاربری مال ۲ نفره🦥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من پشت کنکوری به هیچکس توصیه نمیکنم اما اگر واقعا میبینی درس خون هستی آره بمون 

اما اگه منظورت کنکور امسال که داره میاد صادقانه میگم اگه پایه ات قوی نباشه نمیتونی برسی 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

ببین من پشت کنکوری به هیچکس توصیه نمیکنم اما اگر واقعا میبینی درس خون هستی آره بمون اما اگه منظورت ک ...

اگه پایمو تا شهریور تموم کنم از مهر دوازدهم بازم نمیشه ؟

اول باید با خودت رو راست باشی من میخوام بخونم یا نه.. ببینی امسال من با سال گذشته ام چ فرقی داره و چه چیزای عوض شد من میخوام چیکار کنم امسال من ادم اسن هستم ک یکسال دیگه بمونم یا نه وقتی شفاف بازش کردی میتونی ب موندن یا نموندن فکر کنی

من کنکور دادم امسال بعد از مدت ها اومدم نی نی سایت😂آخی چه جوش یه حالیهاگه سال اول درس نخوندی نه پشت ...

من درسم خوب بود متاسفانه مریض شدم وحشتناک من امسال تازه خوب شدم من تا کلاس نهم معدلم ۲۰ بود🥲🥲🥲

اول باید با خودت رو راست باشی من میخوام بخونم یا نه.. ببینی امسال من با سال گذشته ام چ فرقی داره و چ ...

اره واقعا میخونم با دل و جون من واقعا علاقه دارم چون ایندمه یکسال از عمرمو دارم میزارم 

من درسم خوب بود متاسفانه مریض شدم وحشتناک من امسال تازه خوب شدم من تا کلاس نهم معدلم ۲۰ بود🥲🥲🥲

میخوای پشت بمونی ب فکر این ک من معدلم20 نکن چون مغرور و اهمالکار میشی بلاخره ت یه پشت کنکوری هستی حالا با هر معدل و رتبه ای دوباره باید اون کتابا رو بخونی از دهم

اگه پایمو تا شهریور تموم کنم از مهر دوازدهم بازم نمیشه ؟

میرسی اگه هر روز از یکی نپرسی میشه یا نمیشه ب مسیرت شک نکنی درگیر حاشیه نکنی خودتو درگیر فلان منبع و فلان موضوع نکنی خودتو سرت بندازی پایین بخونی

میخوای پشت بمونی ب فکر این ک من معدلم20 نکن چون مغرور و اهمالکار میشی بلاخره ت یه پشت کنکوری هستی حا ...

اگه از دل و جون مایه بزارم بخونم میشم ؟

خیلی ناراحتم نمیدونم چرا تو این موقعیت من باید مریض میشدم اصلا افسرده شدم 🥲🥲🥲

اگه از دل و جون مایه بزارم بخونم میشم ؟خیلی ناراحتم نمیدونم چرا تو این موقعیت من باید مریض میشدم اصل ...

شدن نشدن دست خودته اگر بخونی میشه اگر نخونی نمیشه من ت رو توانایی های ت رو نمیشناسم ت خودت میشناسی و استعدادت رو اگر درس و ب موقعه درست بخونی چرا نشه؟؟ پشت کنکور موندن سخته ادم قوی میخواد با همه ناعدالتی اگر درست و منظم استفاده کنی ادم ک از پشت کنکور در میاد با ادم قبل خودش فرق داره اگه بخوای ب مسیر شک کنی و بترسی نداریم ا