همش سرم تو گوشیه اصلا با بچم بازی نمیکنم وقت نمیزارم ۱۱ ماهشه هنوز دست زدن بلد نیست انقدر باهاش بازی نکردم حس میکنم باهوش نیست همش در طول روز میزارم با چیزای دیگه مشغول شه خودم شاید ده دقیقه حرف برنم بازی کنم بعد فقط تو گوشی ام😭😭😭بمیرم براش هی میاد سمت من ولی من بهش اهمبت نمیدم 😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
از فردا عوض شو مغزش آکبند میمونه ها کتاب بخون نقاشی خونه سازی
آره از فردا واقعا میخوام خیلی براش وقت بزارم بیچاره بچم امشب خونه عمه ام بودیم عمه ام گفت دست نمیزنه؟ گفتم نه یادش ندادم یهو به خودم گفتم هیچی به بچه یاد ندادم که اصلا باهاش بازی نمبکنم فقط سرم تو این گوشی گوهه
رو هوش بچت اثر داره قطعا نکن خانم دودش میره تو چشمت
آره دقیقا امشب برای اولین بار دلم براش سوخت انگار به خودم اومدم بمیرم براش هی میاد سمتم من بهش اهمیت نمیدم 😭😔😔😭😭 قربونش برم از فردا روزی دو ساعت میخوام باهاش بازی کنم ففط ساعت میزارم بخدا