2777
2789
عنوان

من خیلی مادر بدی ام برای بچم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 32 پست
آره از فردا واقعا میخوام خیلی براش وقت بزارم بیچاره بچم امشب خونه عمه ام بودیم عمه ام گفت دست نمیزنه ...

گوشی رو شب دست بگیر 

من الان از صبح 

نخود ریختم توی کاسه 

بعد با ماشین هاش اوردم 

پر میکرد خالی میکرد 

نقاشی میکشیم 

کتاب میخونم براش

خونه سازی بیار شکلها رو براش بساز 

رنگ ها رو تکرار کن 

شعر بخون براش 

لالایی بخون حتما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی رو شب دست بگیر من الان از صبح نخود ریختم توی کاسه بعد با ماشین هاش اوردم پر میکرد خالی میکرد نق ...

آخه هنوز یک سالش نیست نقاشی اینا نمیفهمه که ولی خونه سازی و باید بخرم براش 

اون باز بزرگ میبریش پازک این خیلی کوچولوئه فقط نیاز به بازی من داره قسم خوردم از ف دا هر روز دو ساعت ...

برعکس کوچیک بود هیچی نمیفهمید خوابش زیاد بود خرابکاری میکرد سرشو گرم میکرد یه جوری 

ولی الان زرنگ شده دائم میخواد که باهاش بازی کنم دیگه قشنگ به زبون میاره 

بچه من زود زبون باز کرد و کلی چیز یاد گرفت همش بخاطر خواهرم

خودم مادر خوبی نبودم و نیستم 

کلی چیز یاد میگیره من اصلا نمیدونم از کجا و چطور

من حوصله بچه ندارم🥲

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

آخه هنوز یک سالش نیست نقاشی اینا نمیفهمه که ولی خونه سازی و باید بخرم براش

اره اسباب بازی های خوب بخر اموزشی 

پازل اشکال مربع دایره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه من زود زبون باز کرد و کلی چیز یاد گرفت همش بخاطر خواهرمخودم مادر خوبی نبودم و نیستم کلی چیز یاد ...

خواهرت نبود الان حس بد داشتی من کسی نیست با بچم بازی کنه حرف بزنه خودمم واقعا اعصاب حوصله ندارم ولی از فردا روزی دو ساعت کامل وقتمو براش میزارم بازی میکنم باهاش

سلام

ببین حتما براش وقت بزار باهاش حرف بزن .مثلا پلیس میبینی در موردش توضیح بده .آتش نشانی .دکتر .درخت .پرنده ...هرچی که می‌بینید .می‌دونستی دایره واژگانش بالا می‌ره تو مدرسه درسش هم بهتر میشه .تو جمع دوستان اعتماد به نفسش بیشتر میشه .من پسرم وقتی کوچیک بود یکی از دوستام دیدش گفت باهاش حرف بزن بازی کن وقت بزار .تو دلم گفتم مگه چی میشه از دوستاش بعدا یاد میگیره .ببین پسر من تو جمع نمیتونست درست حرف بزنه .حتی دوست نمیتونست پیدا کنه تو مدرسه تو کتاباش هر کلمه ای که میدید می‌گفت مامان یعنی چی .خیلی عقب بود ماشاالله الان ریاضیش عالیه داره واسه تیزهوشان ششم به هفتم میخونه و آخر خرداد امتحان داره همه هوش ها رو میزنم ولی هوش کلامی رو نمیتونه هوش کلامی همش معنییه  کلماته .اصلا نمیره سراغشون 

خودمم میفهمم که دلیل اصلیش همینه

الان یه دختر دو ساله دارم  .کلی باهاش تمرین دارم حتی انگلیسی هم باهاش تمرین میکنم تو خونه باهاش انگلیسی حرف میزنم بیشتر به کمک چت جی پی تی .کتاب فارسی یا انگلیسی براش میخونم یعنی عاشقشه.خودش میاره میگه بخون .بیرون میرم خیلی باهاش حرف میزنم همه چی رو نشون میدم توضیح میدم معاشرت یاد میدم .خلاصه یه دختر وراج پررو دارم 🤭

سلامببین حتما براش وقت بزار باهاش حرف بزن .مثلا پلیس میبینی در موردش توضیح بده .آتش نشانی .دکتر .درخ ...

سلام ممنونم از توضیحات کامل و جامع شما عزیزم از امروز همه این کارها رو شروع میکنم هر روز دو ساعت وقت میزارم برای بازی و شعر خوندن وووو...