2777
2789
عنوان

خواهر روانی خیلی مهمه بیاین

166 بازدید | 5 پست

خواهرم 18 سالشه هردفعه که رل میزنه کات میکنه قصد خودکشی داره خیلی خودشو نابود کرده دوبار خودکشی ناموفق هم داشته پیش مشاوره و روانپزشک زیاد بردنش ولی اصلا تغییری نکرده خواستگارهم داره میگه قصد ازدواج ندارم از دیشبم قصد خودکشی داره تا صب مامانم نخوابیده دیگه پدر مادرم نمیدونن باید چیکار کنن اگه راهی میدونید حتما بگید 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میخوام بگم بیمارستان بستریش کنین اگه شرایطش انقدر وخیمه اما براش پرونده تشکیل میشه

نمیدونم واقعا تنها راه همون تراپیست و تحت درمان و مصرف داروئه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چرا هر دفعه رل میزنه آخه اگه قصد ازدواج نداره چرا باید بره رل بزنه خب باهاش صحبت کنید ببینید مشکلش چیه شاید کسی رو دوست داشته از طرف اون پس زده شده به خاطر همین رابطه های مختلف رو امتحان می‌کنه تا ببینه می‌تونه جای اون رو پر کنه ببریدش حرم امام رضا بزارید یکم حال و هوای معنوی پیدا کنه صمیمیت رو تو خانواده باهاش زیاد کنید اگه بهش محبت نمی کنید محبت کنید ببریدش سفر بهش برسید 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️