2777
2789
عنوان

دخترای این دوره زمونه چقد سادن

445 بازدید | 40 پست

من توسن ۱۶ سالگیم ک اوج شاخ بودن و پسر بازیم بود و خیلی فاز داشتم هیچ پسری نتونست منو‌گول بزنه 

مامانم واسم اسپری فلفل گرفته بودن میگف هر پسری اذیتت کرد بزن تو صورتش😂💔

ی بار با یکی حرف میزدم میگفت بریم خونمون همچین زدمش ب عنوان ی دختر فک نکنم هیچ وقت یادش بره چون مامانم یادم داده بود بابام میگع ب هیچ پسری رحم نکن حتی ب داداشت

حالا نوجونای الانو میبینم ک با پسر میرن خونشون یا بخاطر ی پسر تو روی پدر مادرشون وامیسن اصلا درکشون نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فرهنگ اشتباه رایج شده به اسم دوست پسر پرستی

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

مهمونی و گل و داستان و تازه حس زرنگیم دارن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ساده نیستن هزار تا مثل شما رو گشنه میبرن تشنه برمیگردونن

الان این کارا شده اپشن مد کلاس

و گند زده شده ب جامعه

رل بودن خوبه طبیعیه نیازه ولی دخترای ترتمیز تن به بعضی کارا میدن...

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خواهر احمق من بخاطر یه پسر یه کولی بازی درمیاورد که میخوامش آخه ادم انقد احمق میشه اونم با ۲۷ سال سن عقلش اندازه ۷ ساله هاس

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

ساده نیستن این چیزا عادی شده

این عادی شدن ارتباط آزاد با جنس مخالف احساس هوس هیجان  نتیجه اش خیلی راحت میتونین ببینین محیط سالمی نمونده و اعتماد نمونده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.