2777
2789
عنوان

دخترای این دوره زمونه چقد سادن

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده نیستن خیلی هم خوب و بد را تشخیص میدن اما الان این از فانتزیاشون شده افتخاره من دیدم زن شوهردار واضح میشنه در مورد رابطه و.....با دوست پسرش صحبت میکنه بد اوضاعیه آخر زمونه امام علی فرمودن ک یه زمانی می رسه انسانها در مورد گناهانشون با افتخار صحبت میکنن 

اونا فکر میکنن هس دیگه ‌البته پسرام بیشتر از اونا خوششون میاد تو این دوره

خدا لعنت کنه پسری که هرزه پسنده

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

خدا لعنت کنه پسری که هرزه پسنده

متاسفانه دیگه این چیزا شده افتخار

حتی وقتی همزمان با چند نفر تو رابطه ان فکر میکنن خیلی سطحشون بالاس که همه میان سمتشون و با افتخار تعریف میکنن

ساده نیستن فکر میکنن خیلی باکلاسن اگه اینکارارو کننتو دوستام دارم میبینم

اتفاقا کلاس نیس بعد استفاده میشن بلا استفاده دیدم ک میگم عزیزم کول حرفای مسخره چهار تا ادم اینطوری نخور پسرا ذاتشون دو رویی هس قشنگ جلوت قربون صدقه میرن پشتت برای مخ زدن دختر دیگه و این ک همین کاری که با تو کرد با دیگران بکنه هم پتتو میریزه رو اب همم انگ باز بودن و.... ک بدرد زندگی نمیخوری با ده تا پسر خ و ا ب ی دی و... حالا تو بیا ثابت کن فقط با تو بودم