2777
2789

دیگه هیچ رشته ای پول آنچنانی توش نیست 

البته سه تا رشته تاپ تجربی پول خوبی دارن ولی رقابت تو تجربی بالاست و هر کسی نمیتونه اونارو قبول بشه

رشته هایی مثل عکاسی و این چیزا اگه خوب کار کنی حتی از پزشک هم میتونی بیشتر در بیاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به انتخاب خودش داره

توانایی داره مثلا تجربی بخونه؟

یا ن بره هنرستان طراحی دوختی چیزی

کلاس هم کنارش بره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من خودم امسال انتخواب رشته کردم فتوگرافیک میرم 

باید دخترتون ببینه به چی علاقه داره استعدادش تو چیه 

رشته های فنی از نظر کسب درامد از سن کم میتونی کارتو بفروشی 

و همچنین اگه ادم خوب باشه توش درامد خوبی داره 

تجربی براش سخته پیشنهاد دیگه ای ندارین؟

انسانی هم فرهنگیان مثلا خوبه برای دختر.اگه معلمی علاقه داره بره انسانی چون تجربی فرهنگیان سخت تره

وکالتم بد نیست بستگی به خود شخص داره ولی خب دردسر زیاد داره

رشته های دیگه انسانی رو ندیدم بازار کار خوبی داشته باشن مگه اینکه قصدش مهاجرت باشه

رشته هنر هم گرافیک مثلا جذابه و بازار کارش بد نیست ولی هزینه های زیادی داره

اگه وضعتون بد نیست بره هنر خوبه اگه نه بره انسانی فرهنگیان بخونه

تجربی براش سخته پیشنهاد دیگه ای ندارین؟

بفرستید برنامه نویسی....در اینده درامد خوبی میتونه داشته باشه..الان مردم از هفت هشت سالگی بچه هاشون رو تو این سمت میبرن..طرف تو سن 18 سی الگی پرژه می گیره .ودرامد داره..وهر چه تبحرش و تجربش بیشتر بشه..درامدش هم خبلی بالا میره.فقط نیاز به تمرین و ممارست داره.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
طراحی معماری خوبه؟؟

نمیدونم راجب معماری.همه چیز بستگی به خودش داره که کارش چقدر خوب باشه چون این رشته ها هم ناراضی داره هم راضی.اگه پارتی هم نداره حتما راجب این رشته تاپیک جدا بزن اونایی که معماری خوندن بیان نظر بدن