2777
2789

من دو سال پیش  خودم راه کنکور و انتخاب کردم بدون هیچگونه اصرار خانواده و اونا هم تو این دوسال از هیچگونه حمایتی دریغ نکردن کلی پول و وقت خرج کردم تو این راه

راستش اونموقع ملاک های من یه چیزایی بود که بعد دوسال برام بی ارزش شدن الان  و دیگه برام مهم نیستن 

من برنامه نویسی و رشته کامپیوتر رو از هنرستان ول کردم و گفتم از ریاضی میرم چون میخواستم مهاجرت کنم وبرم دانشگاه mit و شریف 

ولی مثل یک هوس بود برام که بعدا کلا اهمیتی برام نداشت یعنی به این نتیجه رسیدم که علاقم برام مهم تره  و هر چه سریع تر میخوام برم سراغش 

الان نمیخوام به مسیرم ادامه بدم میخوام برم سراغ همون علاقم اما عذاب وجدان دارم خانواده کلی تو این راه برام زحمت کشیدن همه به من امیدوارن واقعا نمیدونم دارم چکار میکنم فقط میدونم درس خوندن برام هیچ جذابیتی نداره و از علاقم هم دور شدم .🫠 

به نظرتون من از رو احساسات تصمیم میگیرم ؟ 

کارم درسته یا اشتباه ؟ 

بنظرم داری از رو احساس تصمیم میگیری 

عاقلانه تصمیم بگیر و هرکاری کن، شب و روز درس بخون برای اینکه پیشرفت کنی و بری بالاااا

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بنظرم علاقت رو برو از علاقت پول دربیار و خوشحال شو و اینجوری براشوم جبران کن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.