2777
2789
عنوان

تفسیر سونو تو رو خدا بیاین عکس

84 بازدید | 10 پست

این یعنی چی؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
بارداری هنوز قلبش تشکیل نشده کیستم داری...

باید تو این هفته قلبش تشکیل میشده؟؟

خطر داره الان؟؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تو این هفته قلبش تشکیل میشده؟؟خطر داره الان؟؟

نه عزیزم هیچ خطری نداره تا ده هفته جا هست واسه تشکیل قلب اصلا نگران نباش استراحت کن... لکه بینی که نداری؟

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
نه عزیزم هیچ خطری نداره تا ده هفته جا هست واسه تشکیل قلب اصلا نگران نباش استراحت کن... لکه بینی که ن ...

نه گلم لکه بینی ندارم ولی گاهی درد پریود دارم

نه گلم لکه بینی ندارم ولی گاهی درد پریود دارم

اشکال نداره تو این هفته ها طبیعیه... فقط مواظب خودت باش خیلی خم و راست نشو استراحت کن تو این هفته ها استراحت خیلی مهمه... ان شالله به سلامتی بغلش بگیری

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اشکال نداره تو این هفته ها طبیعیه... فقط مواظب خودت باش خیلی خم و راست نشو استراحت کن تو این هفته ها ...

قربونت ان شاءالله 

واستون صلوات فرستادم

فردا میری ۶هفته ..از الان تا ۲هفته ی دیگه وقت هست قلبش تشکیل بشه ...خداروشکر کیسه زرده هست پس بزودی ...

ممنون از دلگرمیت 

خدا خیرت بده 

التماس دعا عزیز

برای منم مثل مال تو بود و متاسفانه کورتاژ کردم یک ماه قبل

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
برای منم مثل مال تو بود و متاسفانه کورتاژ کردم یک ماه قبل

واسه چی کورتاژ کردین؟

مشکلتون چی بوده؟؟

من دکتر گفت مشکلی نیست طبیعیه کاملا