2777
2789
عنوان

معجزه شده براتون توالا 🙃

102 بازدید | 10 پست

یچیزی که بگید خدایا امکان نداشت مگه نمیگن محاله :) 

یچیزی که از ته دل خوشحالی گریه کنید :) 

اگه آره چجوری 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم، خدا کارشو بلده

هر چی تو زندگیم دارمو مدیون خدام، همیشه شکرگذارشم

هررچیی همه چی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

کاش بشه

ببین واقعا اگههه بشه بتونم توی دانشگاه مورد نظرم قبول شم اگه بشه این واقعا برام یه معجزس:)

ولی به احتمال زیاد نمیشه

دعا کنید برام:)

منم براتون حمد میخونم...

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

من یک چیزی میخواستم خیلی سال پیش نمیتونم بگم تا رنگ و مدلش و هر روز الکی برای خودم تا وسایلی که میخواستم براش بگیرم و... و انتخاب کردم و خدا دقیقا همون مدل‌و بهم رسوند خیلی اتفاقی توی اون سن که حدودا بچه‌ یا نو جوان بودم خیلی به دلم نشست و هیچوقت یادم نمیره 

من خیلی دعا میکردم اون موقع

میگن آیه 48.50سوره زخرف روی کاغذسفید بااعراب بنویس زیرش نیتت روبنویس ویه صدقه هم برارلای کاغذبزار بای قرآن حاجتت هرچی هست بهش میرسی بعدش صدقه به یه فقیربایدبدی

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

ان‌شاءالله در آینده معجزه های بزرگی در انتظارمع😅😃😃💗

کائنات صدای منو میشنوید؟😂😂

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍