2777
2789
عنوان

طول عمر گل رز در باغچه چقدره

84 بازدید | 13 پست

هر گلی که باز میشه چند روز میمونه.مال من یه هفته میمونه میسوزه میریزه یعنی چی باعث شده

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

برای همه همین تایمِ دیگه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دارین یا از نزدیکان؟

ما خودمون داریم تو حیاطمون

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه خود گل

خب همینقدر عمرشونه

بسته به نژادشون شاید یکی دوروز بیشتر عمر کنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب همینقدر عمرشونه بسته به نژادشون شاید یکی دوروز بیشتر عمر کنن

پارسال خریدم کاشتم باغچه اول بهار زیاد میمونه ولی الان که به گرما میره ۳ روز میمونه .احساس میکنم آفتاب سوخته میشن

چند روز یبار آب میدین

والا کارهای باغچه با همسرمه

معمولا حواسش به آبیاری هست

پارسال خریدم کاشتم باغچه اول بهار زیاد میمونه ولی الان که به گرما میره ۳ روز میمونه .احساس میکنم آفت ...

اگه میتونی سایبون براش بذار ببین تغییر میکنه یا نه گل من تو سایه بود همیشه حالش یجور بود از شما چک کن ببین برگاش هم میسوزن یا نه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا کارهای باغچه با همسرمهمعمولا حواسش به آبیاری هست

من هر شی آب میدم نمیدونم بخاطر اونه ضعیف میشه

اگه میتونی سایبون براش بذار ببین تغییر میکنه یا نه گل من تو سایه بود همیشه حالش یجور بود از شما چک ک ...

برگاش نمیسوزه فقط گل ها